Voel me weer helemaal vrolijk

Als je met dit mooie weer niet buiten kunt zitten omdat het onkruid 20 cm hoog tussen de tegels staat. Als je dit zelf door lichamelijke beperkingen niet kunt weghalen en je hebt geen contact met mensen die je kunnen helpen. Wat moet je dan?

Via een buurtteam medewerker kwam mevrouw in contact met HiP en vonden wij al snel iemand die bereid was haar te helpen. De hartverwarmende reacties die dit opleverde lees je hieronder:

Hulpbieder:
“Gisteravond bijna 2,5 uur flink hard gewerkt in de tuin van mevrouw. Het meeste onkruid in de voor- en achtertuin is weg. Ik werd heel hartelijk en gastvrij ontvangen. Mevrouw was blij dat HiP dit voor haar wilde en kon doen.

Het is leuk te merken dat veel ‘HiP-klanten’ het zo bijzonder vinden dat voor hen onbekende mensen hen willen helpen. Ze hebben vaak negatieve ervaringen opgedaan en hebben de ervaring dat ieder voor zichzelf leeft.
Fijn om met HIP ook wat anders te kunnen laten zien!”

Hulpvrager:
“Wat een geweldige dame kwam er bij mij , ze heeft de voor en achtertuin gedaan en zooooo mooi nu, en ben er heel erg blij mee.
Kan nu heerlijk mijn kopje thee in de tuin drinken en voel me weer helemaal vrolijk.
Wat een lieve vrijwilliger ook en ik hoop dat ik nog eens een hulpvraag kan doen want onkruid komt wel weer terug met de tijd en ben er zo blij mee dat iemand van jullie me zo goed heeft geholpen en dankzij deze geweldige hulp kan ik ook van het mooie weer genieten want kan niet zomaar overal heen en dus, dus het betekent enorm veel voor mij.
Kan jullie en zeker die lieve dame niet genoeg bedanken want ik heb niet zoveel in het leven te doen dus de tuin betekent meer voor mij dan jullie denken.
Heel heel heel hartelijk dank van een supergelukkige vrouw hier 😊
Een heel goed weekend gewenst en ik weet dat de mijne zeker goed zal zijn.”

Ook hulpbieder worden? Klik hier voor meer informatie.

Enthousiast om HiP op te starten in jouw woonplaats? Lees hier hoe we dat zo simpel mogelijk hebben weten te maken.