Help ons mee!

Hulpbieders zetten de extra stap

We kregen onlangs een hulpvraag binnen van een mevrouw die al een poos tegen een paar flinke klussen aanliep. “Helaas had ik door omstandigheden niet meer het netwerk dat ik vroeger had,” vertelt ze. Daarbij kwam ook nog eens kijken dat het fysiek zware en ingewikkelde klussen waren en dat mevrouw niet de benodigde financiële middelen had om professionele hulp in te schakelen. Gelukkig wees iemand in haar omgeving haar op HipHelpt Soest.

“Er zijn uiteindelijk twee keer hulpbieders langs geweest. De eerste keer om een zonnedoek op te hangen. Wat was dat een zegen! Want niet alleen was dit keurig netjes gedaan, maar ook had ik sinds jaren ineens weer een koelere woning, vooral met al die hittegolven van tegenwoordig,” legt mevrouw uit.

De tweede keer hebben onze hulpbieders haar geholpen met het plaatsen van een schutting. “Daarbij hebben ze ook nog eens de extra stap gezet om mij te helpen. Zo hebben ze de tuin netter achtergelaten dan deze op voorhand was; de tegels werden op maat gemaakt en weer teruggeplaatst en alles was weer netjes aangeveegd.”

“Alle klussen zijn keurig netjes afgewerkt en alles werd in overleg gedaan. Onder het genot van koffie, koek, broodjes en soep kon ik ze bedanken.”

Download de HipHelpt app!

  • Blijf op de hoogte van hulpvragen uit jouw buurt;
  • Reageer direct op openstaande hulpvragen;
  • Pas je profiel en beschikbaarheid eenvoudig aan.

Download  Android

Download iOS

We staan u graag te woord

Oude Rijn 44b
2312 HG Leiden
zodat niemand alleen hoeft te staan


ANBI logo

Vereniging Hulp in Praktijk staat geregistreerd als een algemeen nut beogende instelling.