Super om te doen!

Een mooie terugkoppeling van een enthousiaste hulpbieder:

"Vorige week dinsdag hebben we een kennismakingsgesprek gehad, waarbij we hebben gekeken wat er nog allemaal geverfd moet worden en plan van aanpak door gesproken. Zoals het er nu uitziet zal ik meerdere keren komen helpen (waarschijnlijk 1 keer per week).

We hebben duidelijke afspraken gemaakt zodat we allebei weten waar we aan toe zijn.
 
Mevrouw heeft wat verteld over zichzelf en haar situatie. Was een goed gesprek, en we hebben wel een klik met elkaar. Maandagmiddag heb ik geverfd en de samenwerking verloopt goed en we hebben weer afgesproken voor volgende week.
 
Ik hoop dat ik voldoende info heb gegeven, het is voor mij de eerste keer dat ik help bij Hip. Ik wil nog wel even kwijt dat ik het super vind om te doen."

Na deze terugkoppeling hebben we deze hulpbieder wel even nagevraagd of ze het wel echt zag zitten om vaker te gaan helpen. Er is in sommige gevallen veel te doen en wij proberen hulpvragen altijd zo af te bakenen dat het haalbaar is voor een vrijwilliger om een helpende hand te bieden. Uiteraard zijn hulpbieders (zoals deze) altijd vrij om zelf te besluiten meer te doen dan door ons voorgelegd.