Nieuwe moed

Omdat de woningbouwvereniging binnenkort start met het schilderen van haar woning vroeg mevrouw bij ons om hulp. Twee struiken stonden dusdanig in de weg dat zij het de schilder erg lastig zouden maken. Sociaal netwerk of financiƫn voor een andere oplossing had mevrouw niet.

Al snel vonden we een vrijwilliger die dit klusje graag voor mevrouw wilde doen. Mevrouw verzond ons een reactie die maar weer eens onderstreept waarom we dit werk zo graag doen:

"Veel dank voor uw bemiddeling in zake het snoeien van de twee ligusters. Inmiddels is de hulpbieder hier geweest. Hij heeft de klus keurig geklaard en is bovendien een zeer prettig mens. Zijn vriendelijkheid heeft me weer nieuwe moed gegeven.
Er moet nog veel gebeuren in en om mijn woning. Doordat ik ruim twee jaar mijn handen niet kon gebruiken, is er veel achterstallig onderhoud... Enfin, ik heb nu weer moed en meer energie om e.e.a. beet te pakken. Zodra mijn woning weer op orde is, zal ik me ook graag als vrijwilligster bij uw organisatie aanmelden."

Ook helpen?
Lees meer over hulp bieden via Stichting HiP

Meer ervaringen
Lees hier meer ervaringen van mensen die helpen of geholpen zijn via HiP

HiP nog niet actief in jouw woonplaats?
Lees meer over de mogelijkheden om te starten met HiP