Help ons mee!

Hulp zoeken of aanbieden in de buurt

Je kunt alleen hulpbieder worden in plaatsen waar HipHelpt op dit moment actief is

Soort hulp
HipHelpt Hilversum

Wat doet HipHelpt Hilversum?

Samen een wandeling maken, in de tuin werken, of gewoon een praatje maken. Iemand die een lamp voor je ophangt, die meegaat naar de arts of die helpt om ingewikkelde formulieren in te vullen. Soms hebben mensen in nood hulp nodig bij iets alledaags.

HipHelpt Hilversum zorgt ervoor dat er dan hulp komt. Ook in Hilversum zetten vrijwilligers zich in voor buurtgenoten die er alleen voor staan. En zij bieden hulp aan mensen die dat nodig hebben, ongeacht hun cultuur of religie.
Niemand hoeft alleen te staan.

Direct hulp vragen


O

f bel: 085 - 130 15 35

Over HipHelpt Hilversum

Er zijn in Hilversum veel mensen die wel een helpende hand kunnen gebruiken. Ze hebben geen vrienden of familie om een beroep op te doen en missen het geld om iemand in te huren. Om die buurtbewoners te ondersteunen, wordt er met HipHelpt namens diverse kerken in Hilversum door vrijwilligers hulp geboden. In de laatste jaren is dat soms wat op de achtergrond geweest maar samen met een aantal gemotiveerde Hilversummers zijn we bezig om het werk van HipHelpt meer lokaal te organiseren.

Denk en doe mee met HipHelpt Hilversum
Om het werk van HipHelpt in (heel) Hilversum lokaal te organiseren en verder te verduurzamen zijn we op zoek naar vrijwillige helpdeskmedewerkers en bestuursleden. Bekijk hieronder de profielen. Samen wordt gewerkt om de lokale uitvoering van HipHelpt in Hilversum mogelijk te maken.

Meedoen?
Wil jij meedenken of meedoen met het werk van HipHelpt Hilversum? Laat het ons weten.
Samen zetten we de schouders eronder en zorgen we dat niemand alleen hoeft te staan.

Geen items gevonden

We staan u graag te woord

: