Even voorstellen

Even voorstellen Vanaf eind 2016 is Elize Lam bestuurslid van Stichting HiP. Tijd voor een kennismaking!

Wie is Elize Lam?
Ik ben getrouwd met Menno, christen, 46 jaar, woonachtig in Bennekom en socioloog.

Wat doe je in het dagelijks leven?
Verschillende dingen. Zo werk ik als onderzoeker bij de Christelijke Hogeschool Ede, ben ik adviseur bij Stade Advies en auteur van een recent verschenen boek over kinderen die opgroeien in moeilijke thuissituaties. Ook doe ik vanuit mijn bureau Steunkracht eigen opdrachten zoals dagvoorzitterschap, lezingen of workshops. Daarnaast ben ik partner bij LAM Architects en voorzitter van stichting You!nG. In mijn vrije tijd ga ik graag samen met anderen (of met mijn hond Guus) de natuur in, geniet ik van goede literatuur, reizen en ontmoetingen met allerlei mensen (jong en oud). Ook voor kunst en architectuur loop ik warm.

Hoe ben je in contact gekomen met Stichting HiP?
Een aantal jaar geleden nam Andre Zoutewelle contact met mij op via de CHE. Dit leidde tot een kennismaking met het werk van HiP en de vraag om een visietraject binnen de stichting te begeleiden vanuit het Lectoraat Jeugd en Gezin van de CHE. Dat heb ik samen met een collega met heel veel plezier gedaan.

Waarom heb je ‘Ja’ gezegd toen je werd gevraagd als bestuurslid?
Vanwege de missie van HiP en omdat het een mooie club mensen is die in Nederland het verschil maakt. Daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen.

30-03-2017