Bestuur HiP Waddinxveen maakt kennis met burgemeester Nieuwenhuis

Bestuur HiP Waddinxveen maakt kennis met burgemeester Nieuwenhuis Woensdag 6 maart maakte het bestuur van vereniging HiP (Hulp in Praktijk) Waddinxveen kennis met burgemeester Nieuwenhuis. Vereniging HiP is een landelijke vereniging die zich inzet voor mensen die hulp nodig hebben, maar niet terug kunnen vallen op het eigen netwerk en deze hulp ook niet kunnen inkopen.

HiP is al langere tijd actief en Waddinxveen en heeft in de afgelopen jaren  door de inzet van tientallen vrijwilligers al veel hulpvragers kunnen helpen met een helpende hand of een luisterend oor.

Sinds 19 januari j.l. heeft HiP Waddinxveen een plaatselijk bestuur. “Hierdoor wordt HiP Waddinxveen nog méér zichtbaar voor hulpvragers, hulpbieders en samenwerkingspartners, zoals de gemeente Waddinxveen en Stichting Vrijwilligerswerk Waddinxveen. Ook kan door de lokale inbedding de betrokkenheid van christenen en kerken nog beter georganiseerd worden.” zegt voorzitter Pieter Foekens.
Het bestuur kijkt terug op een prettig gesprek. “De burgemeester weet nu wie we zijn en wat HiP Waddinxveen doet.” vertelt Piet Graafland. “Ook benadrukte hij tijdens het gesprek het belang van samenwerken met andere organisaties. Daar staan we natuurlijk helemaal achter.”

30-03-2019