Help ons mee!

  • Home
  • Hulp nodig in Maastricht

Hulp nodig in Maastricht

Bent u of kent u iemand die wel wat hulp kan gebruiken bij de dagelijkse klusjes of bezigheden in de buurt van Maastricht? Dan bent u bij HipHelpt aan het juiste adres. Wij zijn een organisatie die het belangrijk vinden dat mensen er niet alleen voor staan. Dankzij onze vrijwilligers krijgt u zo toch de hulp die u nodig heeft. Denk hierbij aan een rondje wandelen samen, hulp bij het afwassen of bij het doen van de boodschappen.

De hulpmogelijkheden die we aanbieden zijn oneindig. Laat ons gerust weten waar u hulp bij kunt gebruiken via ons speciale hulpaanvraagformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Het is daarnaast ook mogelijk om uzelf bij ons aan te melden als vrijwilliger. Zo zet u zich in voor uw medemens en helpt u mee het leven van bijvoorbeeld mensen die moeilijk te been zijn, makkelijker te maken.

Hulp aanvragen in Maastricht


Wanneer u hulp wilt aanvragen in de buurt van Maastricht, kunt u dat eenvoudig doen via het hulpaanvraagformulier op onze website. Binnen een paar eenvoudige stappen kunt u uw gegevens en hulpvraag indienen. Wij gaan vervolgens direct voor u aan de slag met het zoeken naar een geschikte vrijwilliger. Het helpt ons als u zo uitgebreid mogelijk aangeeft waar uw voorkeuren naar uitgaan en voor welke klus u precies hulp zoekt. Of nu hulp nodig heeft bij het tuinieren of bij het doen van de boodschappen. U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen u helpen. Onze hulp is vooral bedoeld voor mensen die zelf niet over de financiƫle middelen of sociale contacten beschikken om hulp te regelen. Onze hulp is dus geheel gratis en ongeacht uw religie of afkomst staan wij voor u klaar.

Uzelf aanmelden als vrijwilliger in Maastricht


Staat u graag klaar voor anderen en wilt u graag hulp aanbieden in de buurt van Maastricht? Dan komen wij van HipHelpt graag met u in contact. U kunt uzelf eenvoudig aanmelden via het speciale inschrijfformulier op onze website. Via een paar stappen vult u eenvoudig uw gegevens en interesses in zodat wij in Maastricht iemand kunnen vinden die bij u past. Bent u bijvoorbeeld erg sociaal? Dan past u goed bij de hulpvraag van bijvoorbeeld alleenstaande ouderen die graag een praatje maken. Of bent u erg handig met de computer, dan kunt u wellicht iemand hiermee helpen. Laat ons gerust weten hoe u graag zou willen helpen. Zo maken we samen de samenleving een stukje leuker!

Hulp nodig?

Doe een aanvraag via ons hulpvraagformulier

Vragen of klachten?
Bel landelijk servicepunt:
085 - 130 15 35

We staan u graag te woord

Oude Rijn 44b
2312 HG Leiden
: