Help ons mee!

  • Home
  • Hulp nodig in Maastricht

Hulp nodig in Maastricht

Woont u in de buurt van het Westerkwartier en heeft u hulp nodig bij bijvoorbeeld dagelijkse werkzaamheden zoals boodschappen doen, koken, de was ophangen of kunt u wel een computerhulp gebruiken? HipHelpt staat dan graag voor u klaar. Wij werken samen met verschillende vrijwilligers door heel Nederland. Ons doel is om hulpbehoevende mensen die niemand hebben om op terug te vallen te helpen met kleine klusjes in het huishouden, zoals behangen of verhuizen.

Wij staan graag voor degene klaar die het ongeacht de financiële middelen het hardst nodig hebben. Kent of bent u iemand die deze hulp hard kan gebruiken of bent u misschien wel een vrijwilliger die niet kan wachten om aan de slag te gaan bij HipHelpt? Vraag dan direct hulp aan via het ‘hulpaanvraagformulier’ of meld uzelf aan als vrijwilliger via het ‘inschrijfformulier’.

Hulp aanvragen in Westerkwartier


Wanneer u hulp wilt aanvragen in de buurt van Westerkwartier, bent u bij HipHelpt aan het juiste adres. Onze vrijwilligers staan voor u klaar ongeacht welke hulp u nodig heeft. Bent u alleen op zoek naar iemand om boodschappen mee te doen of kan u wel hulp gebruiken tijdens het klussen. Vul uw hulpvraag dan in via het ‘hulpaanvraagformulier’ of contact ons voor meer informatie. Wij gaan graag voor u aan de slag om de perfecte match te vinden tussen hulpaanbieder en hulpbehoevende.

Uzelf aanmelden als vrijwilliger in Westerkwartier


Staat u altijd klaar voor anderen en vindt u het belangrijk om een steentje bij te dragen aan de maatschappij, dan zouden wij er erg blij mee zijn als u uzelf aanmeldt als vrijwilliger. U kunt als vrijwilliger ook uw interesses en voorkeur aangeven, zodat wij een passende hulpzoekende persoon aan u kunnen koppelen. Zo maken we samen het dagelijks leven een stukje gemakkelijker. Ga naar ons ‘inschrijfformulier’ en ontdek meer.

Meer weten over de mogelijkheden?


Denkt u erover na om uzelf aan te melden als vrijwilliger, maar wilt u eerst meer informatie ontvangen over wie HipHelpt precies is en wat de mogelijkheden zijn? Wij helpen u graag met het vinden van hulp in Westerkwartier. Meer weten? Bel ons via 085-1301535 of stuur een mail naar info@hiphelpt.nl.

Hulp nodig?

Doe een aanvraag via ons hulpvraagformulier

Vragen of klachten?
Bel landelijk servicepunt:
085 - 130 15 35

We staan u graag te woord

Flevoweg 13
2318 BZ Leiden
zodat niemand alleen hoeft te staan


ANBI logo

Vereniging Hulp in Praktijk staat geregistreerd als een algemeen nut beogende instelling.