Help ons mee!

Hulp in de tuin nodig? HiP helpt!

Heeft u hulp nodig bij het tuinieren? Of kent u iemand die zelf niet meer in staat is om de tuin bij te houden en daarom wel een extra handje kan gebruiken? Dan kan HiP u helpen. Of het nu gaat om het maaien van het gazon, planten en bloemen bewateren, knip- of snoeiwerk of het schoonmaken van de bestrating: onze hulpbieders bieden u hulp in de tuin.

Het maakt niet uit of u nu beperkt bent door lichamelijke- of gezondheidsklachten, geen naaste vrienden of familie hebt die u kunnen helpen, of vanwege financiële redenen geen hulp kunt inschakelen. Bij ons staat het hulp bieden aan kwetsbare mensen centraal, ongeacht hun achtergrond.

Tuinhulp gezocht
Bent u op zoek naar een tuinhulp? Twijfel dan niet en meld uzelf aan. Onze plaatselijke helpdesk zoekt vervolgens een hulpaanbieder bij u in de buurt. U kunt bij ons op laagdrempelige manier hulp vragen en hebben binnen korte tijd een tuinhulp voor u gevonden.

Ik heb hulp in de tuin nodig, hoe werkt dat?
Het principe is heel simpel, via onderstaande button kunt u hulp aanvragen voor uzelf of voor iemand in uw omgeving die hulp nodig heeft. Geef daarbij aan waar u (of uw naaste) hulp bij nodig heeft. Vervolgens kunt u kiezen voor ‘Hulp in de tuin’. Wij zorgen ervoor dat u met een hulpbieder bij u in de buurt in contact gebracht wordt.

Hulp bij tuinieren aanvragen

Hulp bij tuinieren aanbieden
Wilt u mensen die hulp nodig hebben bij het tuinieren een helpende hand bieden? Draait u uw handen niet om voor wat klein tuinonderhoud zoals grasmaaien, onkruid wieden, planten water geven en eventueel snoeiwerk? Meld u zich dan aan als hulpbieder en help kwetsbare mensen uit de brand. Wij zorgen ervoor dat u in contact wordt gebracht met een hulpvrager bij u in de buurt.

HipHelpt is actief in verschillende plaatsen en regio's, waaronder Breda, Leiden, Rotterdam, Utrecht en Vlaardingen. Maar gelukkig zijn we op nog veel meer plekken actief want er is een grote behoefte aan hulp in Nederland. Heeft u een paar uurtjes per week of maand over en helpt u graag uw medemens? Meldt u dan vandaag nog aan als vrijwilliger!

Aanmelden als hulpbieder

Hulp nodig?

Doe een aanvraag via ons hulpvraagformulier

Vragen of klachten?
Bel landelijk servicepunt:
085 - 130 15 35

We staan u graag te woord

Oude Rijn 44b
2312 HG Leiden
: