Help ons mee!

Hulp in de tuin nodig? HiP helpt!

Kunt u een extra handje gebruiken bij het onderhoud van uw tuin? HipHelpt bij (licht) werk in de tuin als u niet meer in staat bent om de tuin bij te houden en u geen helper heeft. Onze hulpbieders helpen maximaal een dagdeel met licht tuinwerk. Bijvoorbeeld snoeiwerk of het verwijderen van onkruid.

Tuinhulp gezocht
Onze hulpbieders bieden noodzakelijk hulp in de tuin aan mensen met een kwetsbare gezondheid. Wij zijn er dus voor u als u geen geld heeft om hulp in te kopen en geen mensen om u heen die kunnen helpen. Geldt dat voor u? Twijfel dan niet en meld uzelf aan. Onze plaatselijke helpdesk zoekt vervolgens of er in uw buurt een hulpbieder is die kan helpen bij de tuin.

Ik heb hulp in de tuin nodig, hoe werkt dat?
Via onderstaande button kunt u hulp aanvragen voor uzelf of voor iemand in uw omgeving die hulp nodig heeft. Geef daarbij aan waar u (of uw naaste) hulp bij nodig heeft. Vervolgens kunt u kiezen voor ‘Hulp in de tuin’. Wij nemen contact met u op en overleggen of u inderdaad geen andere mogelijkheden hebt voor hulp bij de tuin. Daarna vragen we aan onze hulpbieders in uw buurt of iemand u kan helpen.  

Hulp bij tuinieren aanvragen

Hulp bij tuinieren aanbieden
Wilt u mensen die hulp nodig hebben bij het tuinieren een helpende hand bieden? Draait u uw handen niet om voor wat klein tuinonderhoud zoals grasmaaien, onkruid wieden, planten water geven en eventueel snoeiwerk? Meld u zich dan aan als hulpbieder en help kwetsbare mensen uit de brand. Wij zorgen ervoor dat u in contact wordt gebracht met een hulpvrager bij u in de buurt.

HipHelpt is actief in verschillende plaatsen en regio's, waaronder Breda, Leiden, Rotterdam, Utrecht en Vlaardingen. Maar gelukkig zijn we op nog veel meer plekken actief want er is een grote behoefte aan hulp in Nederland. Heeft u een paar uurtjes per week of maand over en helpt u graag uw medemens? Meldt u dan vandaag nog aan als vrijwilliger!

Aanmelden als hulpbieder

Kom ik in aanmerking voor hulp?

HipHelpt
wanneer hulp nodig is
en je:
• Geen vrienden, familie of kennissen hebt die je kunnen helpen;
• Niet voldoende geld hebt om hulp te kunnen inkopen.

Het gaat hierbij om hulp die door één vrijwilliger kan worden geboden. Hij of zij komt je kosteloos helpen.
Wij vergoeden niet de (kosten van) eventueel benodigde materialen.

Lees meer

Locaties waar HipHelpt actief is

We staan u graag te woord

Oude Rijn 44b
2312 HG Leiden
: