Help ons mee!

  • Home
  • Hulp bij computer

Hulp bij computer

Heeft u een computer, laptop of tablet thuis, maar heeft u geen idee hoe u deze aan de praat moet krijgen? Loopt u tegen een probleem aan of zou u graag computerles krijgen? Wij kunnen u helpen. Onze vrijwilligers kunnen u helpen bij het oefenen van het opzoeken van informatie op internet, het opstellen van een e-mail of het downloaden van een spelletje. Hulp bij het gebruik van een computer is voor iedereen die dit nodig heeft,  dit niet vanuit zijn of haar naaste omgeving kan krijgen of geld heeft voor betaalde hulp.


Computerhulp aan huis


Computerhulp aan huis is voor iedereen die een vraag heeft over een computer, laptop of tablet. Ongeacht of u een beginner bent of bijvoorbeeld al wat ouder bent en graag wilt bepaalde basistechnieken wilt leren. U wordt gekoppeld aan een vrijwilliger bij u uit de buurt, die u komt helpen bij het gebruiken van uw computer. Bijvoorbeeld hulp bij excel of Facebook, het printen van een document, een foto bewerken of een e-mail versturen.

Over HipHelpt
HipHelpt is een vrijwilligersorganisatie die hulp biedt aan mensen die geen helper hebben en geen financiƫle mogelijkheden om hulp in te kopen. Dit kan variƫren van praktische hulp tot sociale en vervoershulp.
U wordt geholpen door de plaatselijke HipHelpt helpdesk. Door middel van vraag en aanbod worden hulpvragers en hulpbieders aan elkaar verbonden. Wilt u vrijwilliger worden? Ook dan bent u van harte welkom om zich aan te melden bij HipHelpt.  

Hulp bij computervragen

Hulp nodig?

Doe een aanvraag via ons hulpvraagformulier

Vragen of klachten?
Bel landelijk servicepunt:
085 - 130 15 35

We staan u graag te woord

Oude Rijn 44b
2312 HG Leiden
: