Help ons mee!

  • Home
  • Boodschappenhulp

Op zoek naar een boodschappenhulp?

Bent u door omstandigheden niet in staat om zelf uw boodschappen te doen? Wellicht omdat u door ouderdom slecht ter been bent, of omdat u reeds een operatie heeft moeten ondergaan waardoor u (tijdelijk) niet zelfstandig op pad kunt. Of het nu gezondheidsklachten zijn of u een andere reden heeft, wij kunnen u helpen bij het vinden van een betrouwbare boodschappenhulp die u kan ondersteunen bij uw dagelijkse, of wekelijkse boodschappen.

Hulp bij boodschappen
Hulp bij boodschappen is een erg breed begrip. Zo kan iemand u helpen bij uw wekelijkse boodschappen, maar ook bij boodschappen die u minder vaak hoeft te doen. Hierbij kunt u denken aan het ophalen van medicijnen maar ook het kopen van nieuwe schoenen of kleding. Een boodschappenhulp kan u helpen op twee verschillende manieren. Hij of zij kan namelijk boodschappen voor u doen, maar ook boodschappen met u doen. Wij zullen u altijd koppelen aan iemand die aan uw wensen voldoet. Vaak is dit iemand bij u uit de regio. U bepaalt zelf of dat u degene een boodschappenlijstje mee geeft, of dat u meegaat om zelf uw boodschappen te doen.

Wanneer u hulp vraagt bij boodschappen wordt uw aanvraag verwerkt door de plaatselijke helpdesk van Hip Helpt. Onze stichting is actief in verschillende plaatsen door heel Nederland. Daarom zult u altijd een vrijwilliger uit de buurt toegewezen krijgen, wel zo prettig. Heeft u hulp nodig? Vraag vandaag nog hulp bij het doen van de boodschappen.

Hulp vragen

Helpen bij boodschappen doen als vrijwilliger
Bijna iedereen gaat regelmatig naar de supermarkt om boodschappen te doen. Maar er zijn ook mensen die hier zelf niet toe in staat zijn vanwege uiteenlopende redenen. Hoewel er tegenwoordig veel mogelijkheden zijn voor het bestellen en laten bezorgen van boodschappen, is dit (met name voor senioren) niet altijd een optie. Juist voor die mensen is het fijn als iemand ze af en toe kan helpen bij het doen van de boodschappen.

Vindt u het niet erg om af en toe een boodschap mee te nemen voor een ander? Of ziet u het zitten om samen met iemand naar de supermarkt te gaan? Meldt u dan aan als vrijwilliger bij Hip helpt. Wij en onze hulpvragers kunnen uw hulp goed gebruiken.

Vrijwilliger worden

Hulp nodig bij andere taken
Ook wanneer u hulp nodig heeft bij andere taken zoals tuinieren, administratie, schoonmaken en opruimen of vervoer nodig heeft naar het ziekenhuis, kunnen wij u helpen. Beschrijf in het aanvraagformulier waar u precies naar op zoek bent en wij zullen een geschikte hulpbieder voor u vinden.

Hulp nodig?

Doe een aanvraag via ons hulpvraagformulier

Vragen of klachten?
Bel landelijk servicepunt:
085 - 130 15 35

We staan u graag te woord

Oude Rijn 44b
2312 HG Leiden
zodat niemand alleen hoeft te staan


ANBI logo

Vereniging Hulp in Praktijk staat geregistreerd als een algemeen nut beogende instelling.