Help ons mee!

  • Home
  • Boodschappenhulp

Op zoek naar een boodschappenhulp?

Bent u door omstandigheden niet in staat om zelf uw boodschappen te doen? Bijvoorbeeld door problemen meet uw gezondheid of tijdelijk als gevolg van een operatie? HipHelpt biedt hulp bij het boodschappen doen aan mensen in een kwetsbare situatie. Wij zijn er dus voor u als u (tijdelijk) zelf geen boodschappen kunt doen, u geen mensen om u heen heeft die kunnen helpen en u ook geen geld heeft om hulp in te kopen. Geldt dat voor u? Neem dan contact met ons op.

Hulp bij boodschappen
Hulp bij boodschappen kan hulp zijn bij het kopen van dagelijkse levensmiddelen, maar ook bijvoorbeeld het ophalen van medicijnen of het kopen van nieuwe schoenen of kleding. Een hulpbieder van HipHelpt kan u helpen op twee verschillende manieren. Hij of zij kan namelijk boodschappen voor u doen, maar ook boodschappen mét u doen.

Wanneer u hulp vraagt bij boodschappen doen, wordt uw aanvraag verwerkt door de plaatselijke helpdesk van HipHelpt. Wij zijn actief in verschillende plaatsen in Nederland. Onze vrijwilligers komen uit uw eigen buurt. Heeft u hulp nodig en heeft u geen andere helper, uit uw netwerk of tegen betaling? Vraag vandaag nog hulp bij het doen van de boodschappen. Wij vragen dan aan onze hulpbieders in uw buurt of iemand u kan helpen.  

Hulp vragen

Helpen bij boodschappen doen als vrijwilliger
Bijna iedereen gaat regelmatig naar de supermarkt om boodschappen te doen. Maar er zijn ook mensen die hier zelf niet toe in staat zijn vanwege hun kwetsbare situatie. Hoewel er tegenwoordig veel mogelijkheden zijn voor het bestellen en laten bezorgen van boodschappen, is dit (met name voor senioren) niet altijd een optie. Juist voor die mensen is het fijn als iemand ze af en toe kan helpen bij het doen van de boodschappen.

Vindt u het niet erg om af en toe een boodschap mee te nemen voor een ander? Of ziet u het zitten om samen met iemand naar de winkel te gaan? Meldt u dan aan als vrijwilliger bij HipHelpt. Wij en onze hulpvragers kunnen uw hulp goed gebruiken.

Vrijwilliger worden

Hulp nodig?

Doe een aanvraag via ons hulpvraagformulier

Vragen of klachten?
Bel landelijk servicepunt:
085 - 130 15 35

We staan u graag te woord

Oude Rijn 44b
2312 HG Leiden
: