Help ons mee!

Hulp zoeken of aanbieden in de buurt

Je kunt alleen hulpbieder worden in plaatsen waar HipHelpt op dit moment actief is

Soort hulp
HipHelpt Veenendaal

Wat doet HipHelpt Veenendaal?

Samen een wandeling maken, in de tuin werken, of gewoon een praatje maken. Iemand die een lamp voor je ophangt, die meegaat naar de arts of die helpt om ingewikkelde formulieren in te vullen. Soms hebben mensen in nood hulp nodig bij iets alledaags.
HipHelpt Veenendaal zorgt ervoor dat er dan hulp komt. Ook in Veenendaal zetten vrijwilligers zich in voor buurtgenoten die er alleen voor staan. En zij bieden hulp aan mensen die dat nodig hebben, ongeacht hun cultuur of religie.
Niemand hoeft alleen te staan.
Direct hulp vragen

Of bel: 0318 24 01 84

Over HipHelpt Veenendaal

Hip helpt kerken!

Dat is de visie van HipHelpt en ook de reden dat we opgericht zijn. Er waren christenen vanuit verschillende kerken die graag iets wilden doen voor de mensen om hen heen, maar niet wisten hoe ze dat moesten aanpakken. Daarom is HipHelpt opgericht om de koppeling te maken tussen hulpvragers zonder eigen netwerk, veelal dus ook niet aangesloten bij een kerk, en christenen uit diverse kerken, die wat wilden doen voor mensen zonder helper.

Vanuit de klankbordgroep van het Diaconaal Platvorm Veenendaal (DPV) hebben alle toen aangesloten kerken bij de oprichting van HipHelpt in Veenendaal uitgesproken gebruik te willen maken van het aanbod van HipHelpt om de gemeente te helpen praktisch diaconaal actief te zijn in Veenendaal.

De gemeenteleden die zich inzetten via de aangesloten kerken, zijn vrijwilliger namens hun eigen kerk.  Elke kerk heeft een contactpersoon die op de hoogte wordt gesteld welke gemeenteleden graag via HipHelpt hulpbieder worden. De kerkelijke gemeente geeft daar actief toestemming voor door deze hulpbieder te activeren. Ook wordt de contactpersoon op de hoogte gesteld van elke hulpvraag die deze persoon gaat doen. Op deze manier kan een kerk meeleven met de diaconale activiteiten van eigen gemeenteleden.

De contactpersoon krijgt ook inloggegevens waarmee hij de kerkpagina en alle aangesloten hulpbieders kan bekijken en benaderen.

Bekijk hier de samenwerkende kerken in Veenendaal

Bekijk hier samenwerkende vrijwilligersorganisaties en verwijzende zorgorganisaties

Contactgegevens:
Markt 10 
3901
DN Veenendaal
Tel. nr: 0318 24 01 84
Op dinsdag- en donderdagochtend van 09.30-11.30 zijn wij rechtstreeks bereikbaar via bovenstaand telefoonnummer. 
Buiten deze uren kunt u onze voicemail inspreken. 
HipHelpt Veenendaal werkt samen

Onze samenwerkingspartners

Ons Team

We staan u graag te woord

Markt 10
3901 DN
Veenendaal
zodat niemand alleen hoeft te staan
: