Help ons mee!

Ze hebben me echt geweldig geholpen!

Ik had hulp nodig bij mijn verhuizing aangezien ik een alleenstaande moeder ben. Mijn moeder zei dat ik wel eens een vrijwilligersorganisatie kon proberen. Dat heb ik dus gedaan. Vrij snel kwam er al een reactie van HipHelpt dat er een vrijwilliger was die mij wilde helpen. De vrijwilliger belde me op en vertelde dat er nog een vrijwilliger mee zou komen om te helpen.
We hebben een aantal keer contact met elkaar gehad voor de verhuizing. Dat vond ik fijn want zo wist ik dat ze er echt zouden zijn op de verhuisdag zelf.
Op de verhuisdag zelf hadden we afgesproken bij mijn oude huis. De vrijwilligers waren keurig op tijd, alleen ik was te laat omdat ik moest wachten op de levering van een nieuwe koelkast. Gelukkig hadden we elkaars mobiele nummer. Ze hebben even op me gewacht. Daarna hebben we kennis gemaakt en een plan voor de verhuizing gemaakt.
De verhuizing ging heel snel. Ze gingen snel aan de slag en werkten keihard door. Ze wilden zelfs amper pauze. Zelfs de koelkast en wasmachine hebben ze op hun plek gezet en aangesloten. Ze hebben me echt geweldig geholpen.
Inmiddels heb ik mezelf ook als vrijwilliger aangemeld. Ik kan misschien niet helpen met verhuizen, maar wandelen met ouderen vind ik leuk en kan ik natuurlijk wel!

De 6 pijlers van HipHelpt

De HipHelpt locaties werken met zes pijlers:
  • Draagvlak onder (minimaal drie) samenwerkende kerken
  • Samenwerking met de burgerlijke gemeente
  • Toepassing van de HipHelpt-database
  • Getrainde plaatscoƶrdinator, helpdeskmedewerkers en (selectie) hulpbieders
  • Voldoende vrijwilligers
  • Competent bestuur dat zorg draagt voor (financiĆ«le) duurzaamheid

We staan u graag te woord

Flevoweg 13
2318 BZ Leiden
zodat niemand alleen hoeft te staan


ANBI logo

Vereniging Hulp in Praktijk staat geregistreerd als een algemeen nut beogende instelling.