1 Vrijwilliger nodig
IK HELP MEE!

Ophangen van 1 handvat in de doucheruimte

Mevrouw (65) zoekt een vrijwilliger die een handvat in haar badkamer wil verplaatsen van het toilet naar de douchegedeelte. Mevrouw zit vanwege haar slechte gezondheidssituatie normaal gesproken in een rolstoel en het voor haar belangrijk - zéker wanneer zij onder de douche staat - dat zij zich in de douche aan een handvat vast kan houden om op die manier te voorkomen dat zij kan vallen.

Mevrouw heeft zélf geen gereedschap, dus zij zal het enorm op prijs stellen als de vrijwilliger zélf zijn/haar gereedschap mee wil nemen. Wanneer een vrijwilliger Mevrouw gaat bellen is het belangrijk dat hij/zij de telefoon rustig 'uit laat lopen'. Doordat Mevrouw namelijk in een rolstoel zit, kan het enige tijd duren voordat zij bij de telefoon kan komen om deze op te nemen. Het is dus belangrijk dat een vrijwilliger, die Mevrouw belt, haar ruimschoots de tijd biedt om bij de telefoon te kunnen komen en op te kunnen nemen.

Mevrouw beschikt niet over een persoonlijk netwerk en ook niet over de financiële middelen om deze klus tegen betaling voor haar te laten verrichten.

Wie verplaatst voor Mevrouw even een handvat in haar doucheruimte?

1 Vrijwilliger nodig
IK HELP MEE!