Help ons mee!

  • Home
  • Hulp nodig in Rotterdam

Hulp nodig in Rotterdam

Heeft u hulp nodig in de buurt van Rotterdam maar beschikt u zelf niet over de financiĆ«le middelen of heeft u geen sociaal netwerk waar u op terug kunt vallen? Dan staat HipHelpt voor u klaar. Wij vinden het belangrijk dat hulpbehoevende waar nodig geholpen kunnen worden door onze vrijwilligers, zodat ook zij een onbezorgt leven kunnen leiden. Wij bieden hulp aan op verschillende gebieden. Of u nu hulp nodig heeft bij het doen van de boodschappen of bij het helpen inpakken van verhuisdozen. Bij HipHelpt is niets te gek. Bent u benieuwd of wij de geschikte helper voor u kunnen zijn? Neem dan gerust contact met ons op via  085 - 130 15 35 of stuur een e-mail naar info@hiphelpt.nl. Wij helpen u graag!

Wat voor soort hulp kunt u aanvragen in Rotterdam?


De hulp die HipHelpt aanbiedt is erg breed. Voor zowel ouderen die vervoer nodig hebben naar het ziekenhuis als voor jongeren die hulp nodig bij bijvoorbeeld het maken huiswerk staan de vrijwilligers van HipHelpt klaar. U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen u erbij helpen. Wanneer u twijfelt of wij de hulp aanbieden die u zoekt kunt u ons altijd even bellen. Het is ook mogelijk uw hulp aanvraag meteen in te dienen via het speciale aanvraagformulier. Wij zullen dan zo snel mogelijk voor u aan de slag gaan met het vinden van de juiste persoon in de buurt van Rotterdam. Bij HipHelpt is het niet alleen mogelijk om hulp voor uzelf aan te vragen maar ook wanneer u merkt dat uw buurvrouw of kennis onze hulp hard kan gebruiken, komen we graag met u in contact.

Direct hulp vragen

Hulp aanbieden in Rotterdam


Zonder onze vrijwilligers zijn wij als HipHelpt nergens. Daarom blijven wij constant op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die een steentje willen bijdragen aan het aanbieden van hulp. Vindt u het net als ons belangrijk dat iedereen, ongeacht cultuur of religie de hulp moet krijgen die hij/zij nodig heeft? Meld u dan vandaag nog aan als vrijwilliger via ons inschrijfformulier. U kunt zelf aangeven wat voor hulp u wilt aanbieden en aan de hand daarvan zullen wij een hulpzoekende persoon aan u matchen. Al helpt u alleen met het maken van een praatje met eenzame ouderen, alle kleine beetjes helpen.

Inschrijven als vrijwilliger

We staan u graag te woord

Oude Rijn 44b
2312 HG Leiden
: