Help ons mee!

  • Home
  • Hulp bij verhuizing senioren

Hulp nodig bij verhuizing senioren?

Wanneer u wat ouder wordt en uw eigen woning te groot is geworden of wanneer u gaat verhuizen naar een verzorgingshuis omdat het zelfstandig wonen lastig is geworden. Dan kan het voor u zelf veel werk zijn alle spullen en verhuisdozen in te pakken.. De vrijwilligers van HipHelpt helpen u graag bij het uit elkaar halen van uw meubilair en inpakken van uw spullen zodat u onbezorgt en snel kunt gaan genieten van uw nieuwe woning. Vul ons hulp aanvraagformulier in of neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Onze vrijwilligers staan voor u klaar.

Kunt u niet terugvallen op familie, vrienden of kennissen en kunt u de klus zelf niet betalen. Dan is HipHelpt het juiste adres.

Gratis hulp bij seniorenverhuizingen
Onze vrijwilligers bieden gratis hulp aan bij het verhuizen naar uw nieuwe woning of appartement. U hoeft dus zelf niet over de financiƫle middelen te beschikken om hulp te krijgen bij uw verhuizing. Het zelf verhuizen van uw spullen en het tillen van zware dozen is zeker niet verantwoordelijk als uw leeftijd al wat hoger ligt, het is daarom altijd goed om wat extra hulp te zoeken. Zeker wanneer u van een grotere woning naar een kleinere woning gaat zullen er een hoop spullen moeten worden uitgezocht want u kan waarschijnlijk niet alles meenemen.

Hulp aanbieden bij verhuizen
Bij HipHelpt zijn we continue op zoek naar nieuwe vrijwilligers die ons willen ondersteunen in het aanbieden van onze hulp. Bij het verhuizen van senioren is het belangrijk dat u over genoeg kracht beschikt om zware dozen of objecten te tillen. Ziet u het wel zitten om de maatschappij een stukje beter te maken en senioren die het hard nodig hebben te helpen? Meld u dan aan als vrijwilliger. Wij kunnen uw hulp goed gebruiken.
Hulp aanbieden

Vraag meteen hulp aan
Via onze website vindt u het hulp aanvraagformulier, via dit formulier vraagt u eenvoudig hulp aan. Wij vragen u dit formulier zo gedetailleerd mogelijk in te vullen zodat wij zo goed mogelijk een helper kunnen vinden die bij u past. Mocht u liever eerst even contact met ons opnemen om uw vragen te stellen? Geen probleem, wij helpen u graag uw vragen over hulp bij verhuizing senioren te beantwoorden.
Hulp aanvragen

Hulp nodig?

Doe een aanvraag via ons hulpvraagformulier

Vragen of klachten?
Bel landelijk servicepunt:
085 - 130 15 35

We staan u graag te woord

Oude Rijn 44b
2312 HG Leiden
: