Help ons mee!

  • Home
  • Hulp bij verhuizing senioren

Hulp nodig bij verhuizing senioren?

Wordt u wat ouder en kiest u voor een kleinere woning? Of verhuist u naar een zorgappartement of verpleeghuis? Dan kan het voor u veel werk zijn alle spullen en verhuisdozen in te pakken. De vrijwilligers van HipHelpt helpen u graag bij het uit elkaar halen van uw meubilair en inpakken van uw spullen. Zodat u onbezorgd en snel kunt gaan genieten van uw nieuwe woonplek. Vul ons hulpaanvraagformulier in of neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Onze vrijwilligers staan voor u klaar.

Wij helpen mensen die niet kunnen terugvallen op familie, vrienden of kennissen en geen financiƫle mogelijkheden hebben om de klus te betalen.


Vraag meteen hulp aan
Met ons aanvraagformulier vraagt u eenvoudig hulp aan. Wij vragen u dit formulier zo gedetailleerd mogelijk in te vullen zodat wij zo goed mogelijk een helper kunnen vinden die bij u past. Neemt u liever eerst even contact met ons op om uw vragen te stellen? Geen probleem, wij helpen u graag uw vragen over hulp bij verhuizing senioren te beantwoorden.

Hulp aanvragen

Hulp bieden bij verhuizen senioren
Bij HipHelpt zijn we continue op zoek naar nieuwe vrijwilligers die ons willen ondersteunen in het aanbieden van onze hulp. Bij het verhuizen van senioren is het belangrijk dat u over genoeg kracht beschikt om zware dozen of objecten te tillen. Ziet u het wel zitten om uw buurt een stukje beter te maken en senioren die het hard nodig hebben te helpen? Meld u dan aan als vrijwilliger. Wij kunnen uw hulp goed gebruiken.
 
Hulp aanbieden

Hulp nodig?

Doe een aanvraag via ons hulpvraagformulier

Vragen of klachten?
Bel landelijk servicepunt:
085 - 130 15 35

We staan u graag te woord

Oude Rijn 44b
2312 HG Leiden
: