Help ons mee!

  • Home
  • Hulp nodig in Amersfoort

Hulp nodig in Amersfoort

Samen de boodschappen doen, een praatje maken of het behangen van uw muur. Deze kleine dagelijkse bezigheden kunnen voor veel mensen een klus zijn waarbij zij erg de behoefte hebben aan hulp. Bent u iemand die wel wat hulp kunt gebruiken bij de alledaagse dingen en woont u in de buurt van Amersfoort? Dan staat HipHelpt voor u klaar. Wij werken samen met verschillende vrijwilligers bij u uit de omgeving, die er naar uitkijken om bij u langs te komen en te helpen.

Ook wanneer u uzelf wilt aanmelden als vrijwilliger, kijken wij er naar uit om kennis met u te maken. Vindt u het net als wij belangrijk om mensen die zelf niemand hebben om op terug te vallen of niet over de financiƫle middelen beschikken te helpen? Neem dan gerust contact met ons op. Bel vrijblijvend naar 085-1301535 of stuur ons een e-mail via info@hiphelpt.nl. Wij kijken er naar uit om voor u aan de slag te gaan.

Eenvoudig hulp aanvragen in Amersfoort


Wanneer u hulp wilt aanvragen in de buurt van Amersfoort, kunt u dat eenvoudig doen via het hulpaanvraagformulier op onze website. Binnen enkele stappen kunt u, uw gegevens en uw hulpvraag invullen. Vervolgens gaan wij direct voor u aan de slag met het vinden van een vrijwilliger die bij uw hulpvraag past. U geeft hierbij zelf, het liefst zo uitgebreid mogelijk, aan waar u hulp bij nodig heeft. Dit kan van alles zijn. Of het nu gaat om hulp bij het klaarmaken van een maaltijd of bij het tuinieren. U kunt het zo gek niet bedenken, of wij kunnen u erbij helpen. Onze hulp is speciaal bedoeld voor mensen die zelf niet beschikken over de financiƫle middelen of sociale contacten om hulp te regelen. Ongeacht uw religie of afkomst staan wij onvoorwaardelijk voor u klaar. Laat ons weten wat we voor u kunnen betekenen.

Direct hulp aanvragen

Hulp aanbieden in Amersfoort


Staat u graag klaar voor anderen en wilt u graag hulp aanbieden in buurt van Amersfoort? Dan komen wij van HipHelpt graag in contact met u. U kunt uzelf eenvoudig aanmelden via ons inschrijfformulier op de website. U kunt hierbij aangeven wat voor soort hulp u wilt aanbieden zodat wij de geschikte hulpvraag kunnen vinden die bij uw interesses past. Bent u bijvoorbeeld erg technisch, help uw buurtgenoot dan bijvoorbeeld bij problemen met de computer. Bent u sociaal? Dan kunt u bijvoorbeeld helpen door een praatje te maken met eenzame ouderen. Laat ons gerust weten waar u graag bij zou willen helpen. U hulp wordt erg gewaardeerd.

Hulp aanbieden

We staan u graag te woord

Oude Rijn 44b
2312 HG Leiden
: