Help ons mee!

  • Home
  • Hulp bij behangen

Heeft u hulp nodig bij het behangen?

Kunt u het oude behang wat helemaal is verkleurd of vervaagd ook niet meer aanzien en is het echt aan vervanging toe? Dan is uw slaapkamer of woonkamer wel toe aan nieuw behang. Ziet u het nu niet zitten om dit zelf te doen? Wanneer u geen naaste familie of kennissen heeft die u hierbij kunnen helpen, schiet een van onze vrijwilligers u graag te hulp. Onze vrijwilligers helpen u om uw woning weer een nieuwe uitstraling te geven. Wilt u het toch zelf proberen? Wij geven graag een aantal tips hoe u eenvoudig behang kunt verwijderen en nieuw behang kunt aanbrengen. Mocht u toch zelf door de bomen het bos niet meer zien, aarzel dan niet langer en vul het speciale hulp aanvraagformulier in. Wij staan voor u klaar om aan de slag te gaan om uw muur er weer als nieuw uit te laten zien.

Kunt u niet terugvallen op familie, vrienden of kennissen en kunt u de klus zelf niet betalen. Dan is HipHelpt het juiste adres.

Tips voor zelf behangen
Behangen kan ontzettend leuk zijn en zorgt er vaak voor dat uw hele woonkamer een nieuwe uitstraling krijgt. Hoewel veel mensen er vaak tegenop zien om eenmaal aan de slag te gaan kunt u via een aantal eenvoudige stappen uw muur van een nieuw behang voorzien. Haal eerst het oude behang eraf en repareer beschadigingen zodat de muur egaal is. Behandel de muur daarna met een voorstrijkmiddel, knip de behangbanen in de juiste lengte en breng de behanglijm aan. Trek vervolgens een rechte lijn waar u gaat beginnen. Wanneer u de eerste baan heeft kunt u hem daarna glad rollen met een speciale roller. Snij of knip bij obstakels zoals een lichtknop of stopcontact het behang weg. Veeg als laatst alle luchtbellen zoveel mogelijk weg of prik ze door met een stanleymes.

Gratis hulp bij behangen
Wanneer bij u tijdens het lezen van bovenstaande werkzaamheden bij wijze van spreke het angstzweet al uitbreekt en u zich afvraagt hoe u dit in uw eentje moet gaan doen. Dan kunt u natuurlijk het beste hulp vragen bij dit klusje. Een vrijwilliger van HipHelpt komt in dit geval graag bij u langs om u te helpen bij het behangen van uw muur. Via onze website kunt u eenvoudig via het hulp aanvraagformulier aangeven waarmee u geholpen wilt worden. Als u dit zo gedetailleerd mogelijk invult, gaan wij voor u aan de slag om een geschikte helper te vinden. Zeker wanneer u zelf niet beschikt over de financiƫle middelen om professionele hulp te zoeken, is HipHelpt de perfecte uitkomst. Neem bij vragen gerust contact met ons op of vul het onderstaande formulier in.
Ik heb hulp nodig

Hulp nodig?

Doe een aanvraag via ons hulpvraagformulier

Vragen of klachten?
Bel landelijk servicepunt:
085 - 130 15 35

We staan u graag te woord

Oude Rijn 44b
2312 HG Leiden
: