Help ons mee!

  • Home
  • Hulp nodig in Moerdijk

Hulp nodig in Moerdijk

Bent u iemand of kent u iemand die hulp kan gebruiken in Moerdijk bij dagelijkse werkzaamheden zoals het doen van dagelijkse klusjes, het doen van de boodschappen, behangen, computerhulp of hulp in de tuin? Dan staat HipHelpt in Moerdijk graag voor u klaar. Of u er nu helemaal alleen voor staat of u zelf de kracht of financiële middelen er niet voor heeft. Onze vrijwilligers helpen graag ongeacht uw situatie.

Wij zijn in de omgeving Moerdijk actief op verschillende plekken zoals Zevenbergen, Fijnaart, Klundert en Willemstad. Als vrijwilliger kunnen we bij u thuis langskomen om uw hulpvraag te beantwoorden. Laat ons gerust weten wat we voor u kunnen doen via het hulpaanvraagformulier en wij gaan voor u aan de slag. Mocht u vragen hebben of meer willen weten over de mogelijkheden kunt u ook altijd rechtstreeks contact opnemen met onze vestiging in Moerdijk via 076 - 700 2447.

Contact

Hulp aanvragen in Moerdijk


Wanneer u hulpbehoevende bent in de buurt van Moerdijk staan wij graag voor u klaar. Via onze website kunt u uw gegevens achterlaten via het hulpaanvraagformulier. Hierop kunt u aangeven waar u hulp voor nodig heeft. Wij gaan vervolgens aan de slag met het vinden van een vrijwilliger die bij uw hulpvraag past.

De soorten hulp die we bij HipHelpt aanbieden is erg divers. Of u nu hulp nodig heeft bij het ophangen van een lamp of alleen op zoek bent naar iemand waar u wekelijks mee kunt praten voor de gezelligheid. Bij ons is niets te gek en denken we graag met u mee hoe we kunnen helpen in de buurt van Moerdijk.

Uzelf aanmelden als vrijwilliger in Moerdijk


Uiteraard kunnen we bij het aanbieden van deze hulp ook altijd vrijwilligers gebruiken. Wij zeggen maar zo: “vele handen maken licht werk”. Mocht u er ook zo over denken en graag een steentje bij willen dragen aan de maatschappij en uw hulp aan willen bieden? Schrijf uzelf dan in via het inschrijfformulier en wij gaan voor u aan de slag met het vinden van iemand die u hulp goed kan gebruiken. U kunt ons laten weten waar uw interesses liggen en wat bij u past zodat u zeker weet dat u goed kunt helpen.

HipHelpt staat voor u klaar


HipHelpt is een organisatie die samenwerkt met verschillende instanties en kerken om hulpvragers in nood te helpen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie via info@hiphelpt.nl. We helpen u graag.

Hulp nodig?

Doe een aanvraag via ons hulpvraagformulier

Vragen of klachten?
Bel landelijk servicepunt:
085 - 130 15 35

We staan u graag te woord

Oude Rijn 44b
2312 HG Leiden
: