Help ons mee!

HipHelpt Samen Leven

Mensen zijn gemaakt om in verbinding met elkaar te leven. Misschien ervaar je dat helemaal niet zo en vind je vooral dat je weinig verbinding hebt met anderen of met jezelf. HipHelpt Nijkerk doet mee met een landelijk project om te helpen hier verandering in te brengen. HipHelpt Samen Leven is een bewustwordings-project voor iedereen die op zoek is naar deze verbinding, die meer plezier wil krijgen in relaties en die zich minder vaak eenzaam wil voelen.

De cursus is per september beschikbaar, en is in 8 tot 20 weken (kosteloos) te volgen. Dit kan waar en wanneer je wilt, bijvoorbeeld gewoon thuis en op eigen tempo. De cursus wordt afgestemd op je persoonlijke vragen. De onderwerpen gaan bijvoorbeeld over: Wie ben ik?, vriendschap, mijn gedachten en zingeving. Elke deelnemer wordt begeleid door een vrijwillige coach van HipHelpt Nijkerk.

Wil je deze cursus volgen of ken je iemand die interesse heeft? Neem dan contact op met onze coördinator van HipHelpt via nijkerk@hiphelpt.nl of via 06-42629295.

Download de HipHelpt app!

  • Blijf op de hoogte van hulpvragen uit jouw buurt;
  • Reageer direct op openstaande hulpvragen;
  • Pas je profiel en beschikbaarheid eenvoudig aan.

Download  Android

Download iOS

We staan u graag te woord

Oude Rijn 44b
2312 HG Leiden
zodat niemand alleen hoeft te staan


ANBI logo

Vereniging Hulp in Praktijk staat geregistreerd als een algemeen nut beogende instelling.