Help ons mee!

Een mooi contact met een mooi persoon

Mevrouw klopt aan bij HipHelpt voor hulp met het doen van haar boodschappen. Ze behoort tot de risicogroep voor het coronavirus en ze kan niet terugvallen op sociaal netwerk. Door haar smalle beurs kan ze ook geen beroep doen op de bezorgdiensten van de supermarkt.
Er wordt een match gemaakt met Cindy, een vrijwilligster bij haar uit de buurt.
Cindy deelt haar ervaring met ons: “Het is vanaf de eerste keer bellen, al een erg bijzonder mooi contact. We praten letterlijk uren met elkaar, erg leuk, juist omdat we elkaar de eerste twee keer niet alleen niet kenden, maar elkaar ook nog nooit hadden gezien.”
Ze heeft tijdelijk de boodschappen voor haar gedaan. Sinds een aantal weken ontvangt mevrouw een pakket van de voedselbank en haar buurman doet indien nodig een extra boodschap voor haar in het weekend. Ook gaf Cindy het volgende aan ons door; “mevrouw zou heel erg graag haar tuin weer op orde willen hebben. Ze heeft het me laten zien, en het ziet er inderdaad uit als een ´verwilderde`tuin. Ik meld het hier even bij, wie weet hebben jullie toevallig iemand die groene vingers heeft:)? Dat gaan we oppakken!
“Maar al met al; een in mijn ogen ontzettend mooi contact, met een mooi persoon! Geheel onverwachts, erg leuk!”

Download de HipHelpt app!

  • Blijf op de hoogte van hulpvragen uit jouw buurt;
  • Reageer direct op openstaande hulpvragen;
  • Pas je profiel en beschikbaarheid eenvoudig aan.

Download  Android

Download iOS

We staan u graag te woord

Oude Rijn 44b
2312 HG Leiden
zodat niemand alleen hoeft te staan


ANBI logo

Vereniging Hulp in Praktijk staat geregistreerd als een algemeen nut beogende instelling.