Help ons mee!

  • Home
  • Vrijwilligerswerk doen

Vrijwilligerswerk doen? Meldt u aan!

Wilt u graag vrijwilligerswerk doen? Dan zijn wij op zoek naar u. Bij Hip Helpt ondersteunen en helpen we vrijwilligers die mensen in een kwetsbare sociale-financiële positie willen helpen. We verbinden hulpbieders en hulpvragers aan elkaar door middel van onze plaatselijke helpdesks. Het maakt niet uit hoeveel tijd u kunt investeren in het doen van vrijwilligerswerk, met ieder vrij uurtje kunt u een hulpbehoevende helpen bij bepaalde klussen in en rondom het huis.

De klussen waar hulpvragers hulp bij nodig hebben zijn heel veelzijdig, u kunt daardoor altijd iets voor iemand betekenen. De klussen variëren van praktische hulp zoals tuinieren, schoonmaken, boodschappen doen en dingen monteren tot sociale- en vervoershulp. Onder sociale hulp verstaan wij onder andere: wandelen, huiswerkbegeleiding en oppassen.

Werken als vrijwilliger
Heeft u tijd om mensen te helpen bij grote of kleine klusjes, in en rondom het huis? Kom bij ons werken als vrijwilliger. Het aantal mensen in Nederland dat hulp nodig heeft wordt steeds groter. Het is daarom erg belangrijk dat we ons in blijven zetten voor onze medemens. Bovendien kunt u een hulpvrager er ontzettend mee uit de brand helpen.

Aanmelden als vrijwilliger
Bij Hip Helpt kunt u zich aanmelden als vrijwilliger. Onze stichting is actief in verschillende plaatsen en regio’s in Nederland. Zo vindt u ons bijvoorbeeld in Rotterdam, Utrecht, Leiden en Vlaardingen. Maar gelukkig zijn we in nog veel meer plaatsen actief, want er is een grote behoefte aan hulp in heel Nederland. Wilt u zich aanmelden als vrijwilliger? Schrijf u bij ons in, en geef aan waarvoor en wanneer u beschikbaar bent. Dan brengen wij u in contact met een hulpvrager.

U aanmelden als vrijwilliger is simpel. U kunt aangeven voor welke taken u zich beschikbaar stelt, wij maken hier een onderscheid in praktische-, sociale- en vervoershulp. Vervolgens kunt u nog verder specificeren welke taken u precies op kunt/wilt pakken. Wanneer u uw gegevens bij ons achterlaat gaan wij ons best doen om u te koppelen aan een hulpvrager bij u in de buurt.

Aanmelden als vrijwilliger

Download de HipHelpt app!

  • Blijf op de hoogte van hulpvragen uit jouw buurt;
  • Reageer direct op openstaande hulpvragen;
  • Pas je profiel en beschikbaarheid eenvoudig aan.

Download  Android

Download iOS

We staan u graag te woord

Oude Rijn 44b
2312 HG Leiden
: