Help ons mee!

  • Home
  • Vrijwilliger worden in Maassluis

Vrijwilliger worden in Maassluis

Woont u in de buurt van Maassluis en bent u lid van een kerkelijke gemeente of organisatie en wilt u hulp aanbieden aan de mensen die het hard nodig hebben? Dan komen wij van HipHelpt graag met u in contact. Wij zijn een vereniging die met verschillende partijen samenwerkt en vrijwilligers en hulpbehoevende aan elkaar koppelen. Wanneer u hulp aan wilt bieden kunt u uw voorkeur aangeven en wij gaan voor u aan de slag.

Ook wanneer u zelf hulp nodig heeft, staan we graag voor u klaar. Via ons hulpaanvraagformulier geeft u eenvoudig aan waar en wat voor hulp u zoekt. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen beteken of wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar.

Hulp aanbieden in Maassluis


HipHelpt staat erom bekend dat we hulp aanbieden aan mensen die het hard nodig hebben en zelf niet over de contacten of financiƫle middelen beschikken. Wij kunnen dit niet zonder u realiseren en zijn daarom altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers en organisaties die hun steentje bij willen dragen aan een betere samenleving. Zeker als kerkelijke gemeente is het altijd goed om beter zichtbaar te zijn en hulp aan te bieden. Een samenwerking met HipHelpt brengt meerdere voordelen met zich mee:

  • Wij stimuleren het aanbieden van hulp in uw omgeving.
  • Gemeenteleden krijgen inzicht in de behoeften in het dorp.
  • Vrijwilligers komen namens de kerk over de vloer. Hierdoor krijgt de kerk een gezicht.
  • Kerken werken samen en bereiken daarom meer.

Alles over HipHelt


Wij zijn een vereniging die zich inzet voor hulpbehoevende die zelf niet over de financiƫle middelen of contacten beschikt om dagelijkse klusjes uit te voeren. Ons servicepunt ondersteunt alle HipHelpt locaties en zetten zich samen met kerken en gemeenten in mensen te helpen. Wij koppelen mensen die hulp nodig hebben met mensen die hulp aanbieden. Bent u benieuwd of we voor u een match kunnen vinden? Neem dan gerust contact met ons op.

Kom met ons in contact


Denkt u erover na om uzelf aan te melden als vrijwilliger, gemeente of andere vereniging in Maassluis, maar wilt u eerst meer informatie ontvangen over wie HipHelpt precies is en wat de mogelijkheden zijn? Wij helpen u graag met het aanbieden van de juiste hulp in Zoetermeer. Meer weten? Bel ons via 085-1301535 of stuur een mail naar info@hiphelpt.nl.

We staan u graag te woord

Oude Rijn 44b
2312 HG Leiden
: