Help ons mee!

  • Home
  • Vervoer naar ziekenhuis

Vervoer naar ziekenhuis

Heeft u binnenkort een ziekenhuisbezoek gepland staan of een afspraak bij een arts of tandarts, maar heeft u zelf geen vervoer? Is het om financiƫle redenen niet mogelijk om met het openbaar vervoer of een taxi naar uw afspraak te gaan? En is er niemand in uw sociale omgeving die u kan rijden? Wij helpen u graag. Bij HipHelpt kunt u vervoershulp aanvragen. Wij halen en brengen u dan bij uw bezoek aan het ziekenhuis, de tandarts of dokter.

Vervoer b

ij ziekenhuisbezoek


In sommige gevallen krijgt u ziekenvervoer van en naar het ziekenhuis vergoed uit het basispakket van uw zorgverzekering. Of u een vergoeding krijgt voor het ziekenvervoer per taxi of openbaar vervoer is mede afhankelijk van welke ziekte u of diegene heeft. Meer informatie kunt u vinden op de website van Rijksoverheid. Komt u hiervoor in aanmerking? Maakt u dan hiervan gebruik.
Kunt u geen gebruik maken van vergoed ziekenvervoer en heeft u geen hulp van uw netwerk of de mogelijkheid om vervoer te betalen? Neem dan contact op met de lokale helpdesk van HipHelpt. We koppelen u aan een buurtgenoot die u gratis van en naar het ziekenhuis brengt. Wanneer u of iemand anders hulp nodig heeft bij een ziekenhuisbezoek kunt u eenvoudig het hulpvraagformulier invullen.

Vervoershulp vragen


Heeft u vervoershulp nodig? Vraag dan hulp aan door middel van het hulpvraag formulier. Uw hulpvraag komt bij de lokale HipHelpt helpdesk bij u in de buurt terecht. Hier wordt uw hulpvraag in behandeling genomen door een van onze medewerkers.

Hulp vragen

Hulp nodig?

Doe een aanvraag via ons hulpvraagformulier

Vragen of klachten?
Bel landelijk servicepunt:
085 - 130 15 35

We staan u graag te woord

Oude Rijn 44b
2312 HG Leiden
: