Help ons mee!

Hulp zoeken of aanbieden in de buurt

Je kunt alleen hulpbieder worden in plaatsen waar HipHelpt op dit moment actief is

Soort hulp
HipHelpt van A tot Z

Wat doet HipHelpt van A tot Z?

Samen een wandeling maken, in de tuin werken of gewoon een praatje maken. Iemand die een lamp voor je ophangt, die meegaat naar de arts of die helpt om ingewikkelde formulieren in te vullen. Soms hebben mensen in nood hulp nodig bij iets alledaags.
HipHelpt van A tot Z zorgt ervoor dat er dan hulp komt. Ook in Hendrik-Ido-Ambacht en Zwijndrecht zetten vrijwilligers zich in voor buurtgenoten die er alleen voor staan. En zij bieden hulp aan mensen die dat nodig hebben, ongeacht hun cultuur of religie.
Niemand hoeft alleen te staan.

Direct hulp vragen

Of bel: 078 780 23 42

VACATURE: helpdeskmedewerker/plaats coördinator

Ieder jaar nemen de hulpvragen toe en inmiddels is HipHelpt een bekende vrijwilligersorganisatie binnen de sociale kaart van Ambacht en Zwijndrecht. Wij zoeken ter versterking van ons team enthousiaste christenen die hart hebben voor mensen en resultaatgericht kunnen werken.

Taken helpdeskmedewerker

Hulpvragen komen online binnen via de website of via de telefonische hulplijn. De helpdeskmedewerker analyseert de hulpvraag, neemt contact op met de hulpvrager en koppelt deze aan de juiste hulpbieder. Je werkt met een laptop/computer vanuit huis, 3 uur per week (1 ochtend).

Taken plaats coördinator
De plaats coördinator onderhoudt contacten met de gemeente, (welzijns)organisaties en kerken in Zwijndrecht. Daarnaast zijn er algemene coördinerende taken. Enige bekendheid met deze organisaties is een pré, maar niet noodzakelijk. De aanstelling is op basis van vrijwilliger. Benodigde tijd voor deze functie is ca. 3 uur per week op wisselende tijden.
Eventuele onkostenvergoeding is afhankelijk van de bestede uren, tot een maximum vrijwilligersvergoeding.
Onze voorkeur gaat uit naar een persoon die beide functies kan uitvoeren. Wanneer u echter een van de twee taakprofielen wil invullen, neem dan ook gerust contact op!

Interesse?
Het is mogelijk om een keer mee te draaien op de helpdesk.
Reacties graag via Gosse Brik:
e-mail: g.brik@hiphelpt.nl
tel. 06-36163817

https://www.youtube.com/watch?v=etxYOWLSBc8

Over HipHelpt van A tot Z

Contactgegevens:
Telefoon helpdesk: 078 780 23 42
U wordt te woord gestaan door Marianne, Elly, Marianne of Ria
De helpdesk is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.00 tot 12.00 uur.
Spreek buiten de openingstijden de voicemail in en wij bellen u zo snel mogelijk terug. Of stel uw hulpvraag via deze website.

Wilt u het werk van HipHelpt van A tot Z financieel steunen?
Uw gift is welkom via Hiphelpt.nl/doneren. Geef wel aan dat uw donatie voor een locatie is en vul in: vanAtotZ. Hartelijk dank voor uw gift!

Het lokale team van HipHelpt van A tot Z

We staan u graag te woord

Postadres:
p/a Boutershof 6
3342 GX H.I.Ambacht
zodat niemand alleen hoeft te staan


ANBI logo

Vereniging Hulp in Praktijk staat geregistreerd als een algemeen nut beogende instelling.
: