Help ons mee!

Hulp zoeken of aanbieden in de buurt

Je kunt alleen hulpbieder worden in plaatsen waar HipHelpt op dit moment actief is

Soort hulp
HipHelpt Rotterdam - Capelle aan den IJssel

Wat doet HipHelpt Rotterdam en Capelle aan den IJssel?

Samen een wandeling maken, in de tuin werken, of gewoon een praatje maken. Iemand die een lamp voor je ophangt, die meegaat naar de arts of die helpt om ingewikkelde formulieren in te vullen. Soms hebben mensen in nood hulp nodig bij iets alledaags.

Samen een wandeling maken, in de tuin werken, of gewoon een praatje maken. Iemand die een lamp voor je ophangt, die meegaat naar de arts of die helpt om ingewikkelde formulieren in te vullen. Soms hebben mensen in nood hulp nodig bij iets alledaags.

HipHelpt zorgt ervoor dat er dan hulp komt. Ook in Rotterdam en Capelle aan den IJssel zetten vrijwilligers zich in voor buurtgenoten die er alleen voor staan. En zij bieden hulp aan mensen die dat nodig hebben, ongeacht hun cultuur of religie. Niemand hoeft alleen te staan.


Voor wie is er HipHelpt?
Mensen die geen familie, vrienden, buren of kennissen hebben aan wie ze hulp kunnen vragen en geen geld hebben om iemand in te huren kunnen een hulpvraag indienen bij HipHelpt.

Alle vragen komen binnen bij de helpdesk. Tijdens een telefonisch gesprek stelt een medewerker van HipHelpt vast om wat voor vraag het gaat en of de klus past binnen HipHelpt. Daarna gaan we op zoek naar een passende match. We streven ernaar binnen twee weken een terugkoppeling te geven of er een hulpbieder gevonden is.

De klus moet in een paar uur gedaan kunnen worden door 1 hulpbieder. Is de klus groter? Bedenk dat wat op dit moment het meest noodzakelijk is of overleg met een medewerker van HipHelpt welke mogelijkheden er zijn.

Let op: geef een zo volledig mogelijke omschrijving met daarin vermeld wat er precies moet gebeuren en waarom, hoe groot de klus is en of alles aanwezig is ect. 

 

Direct hulp vragen

 

Meld je aan als hulpbieder

 

Bereikbaarheid 
Onze helpdesk is telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag tussen 9:30 en 12:30 uur. Hulpvragen kunnen ook via de website ingediend worden.

Let op: De helpdesk wordt gerund door vrijwilligers, op dit moment komen er veel hulpvragen binnen die we niet allemaal tegelijk kunnen verwerken. Het kan daardoor ook iets langer duren voordat de hulpvraag in behandeling wordt genomen. 

Op zoek naar een betekenisvolle invulling van je dag? Met jouw hulp kunnen we de hulpvragen sneller verwerken. Wordt ook een matchmaker bij HipHelpt Rotterdam, jouw hulp is meer dan welkom! 

Bekijk de vrijwilligersvacature bij Samen 010:

Matchmaker HipHelpt Rotterdam

Over HipHelpt Rotterdam en Capelle aan den IJssel

De helpdesk is telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag tussen 9:30 en 12:30 uur.
Interesse om als kerk mee te doen met HipHelpt Rotterdam? Neem contact met ons op via: rotterdam@hiphelpt.nl

Contactgegevens:
Tel. nr: (010) 303 27 30

Hang 7
3011 GG Rotterdam

HipHelpt Rotterdam en Capelle aan den IJssel is onderdeel van Stichting Samen 010.

HipHelpt Rotterdam werkt samen

Onze samenwerkingspartners

Geen items gevonden

We staan u graag te woord

Hang 7
3011 GG Rotterdam
: