1 Vrijwilliger nodig
IK HELP MEE!

Bezoeken

Een maatschappelijk werkster is voor een 68 jarige man met niet aangeboren hersenletsel op zoek naar iemand die hem af en toe wat gezellige aandacht aandacht kan geven; samen koffie drinken, spelletje doen of even een boodschap met hem doen. Meneer is rolstoelgebonden, kan een klein beetje lopen. Zijn spraak is wat moeizaam en meneer heeft een korte termijngeheugenstoornis. Hij is makkelijk in de omgang. Zijn vrouw was zijn  mantelzorger maar zij is recent helemaal uitgevallen; woont niet meer thuis. Kinderen zijn erg betrokken maar dreigen ook overbelast te raken. Meneer woont in appartement en heeft veel professionele zorg. 


Onze COVID-19 uitgangspunten voor het vrijwilligerswerk zijn:  • Houdt je aan de richtlijnen van het RIVM en neem geen onnodige risico's.

  • Als een hulpvrager of cliënt wil dat je langskomt, kan dit alleen wanneer zowel jij zelf als de hulpvrager géén van deze klachten hebben: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten, benauwdheid, verhoging of koorts, plotseling verlies van reuk en/of smaak (zonder neusverstopping);

  • Wees extra voorzichtig wanneer jij (of de hulpvrager) een kwetsbare gezondheid hebt (heeft) of 70 jaar of ouder bent (is);

  • Houd 1,5 meter afstand van anderen (2 armlengtes); is dat niet mogelijk, spreek dan ergens anders af;

  • Kan of wil je niet meer bij de hulpvrager langs, geef dit dan bij ons aan, zodat we de vraag op een andere manier of via iemand anders kunnen beantwoorden. Neem voor ondersteuning contact met ons op.

1 Vrijwilliger nodig
IK HELP MEE!