Help ons mee!

  • Home
  • Ik zoek hulp-voor-mezelf

Ik zoek hulp

Een ieder heeft momenten in zijn of haar leven wanneer we best eens een helpende hand zouden kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld bij een verbouwing, oppas voor de kinderen of hulp bij elektra- of loodgieters klusjes. We schakelen een professional in of we vragen hulp aan iemand uit onze naaste omgeving. Maar wat als u niet over de financiële middelen beschikt om hulp in te huren? Of u geen grote sociale omgeving heeft waar u op terug kunt vallen om ondersteuning te bieden? Dan kiest u voor HipHelpt!

HipHelpt is een landelijke organisatie met een groot netwerk aan vrijwilligers. Diverse kerken, studenten en organisaties zijn aangesloten bij onze organisatie om hulp te bieden aan hen die dat hard nodig hebben. Vraag en aanbod worden door de plaatselijke HipHelpt helpdesk bij elkaar gebracht. U wordt altijd door een lokale vrijwilliger geholpen. Wilt u weten of HipHelpt bij u in de buurt actief is? Bekijk alle locaties waar HipHelpt werkzaam is.

Hulp bij praktische klussen


Even een kastje in elkaar zetten, een schilderij ophangen of een nieuw likje verf over de kozijnen. Een kleine aanpassing kan soms een wereld van verschil zijn. Eenvoudig voor de handige doe-het-zelvers, maar niet voor mensen met twee linkerhanden of een fysieke beperking. Heeft u hulp nodig bij praktische klussen zoals behangen, boodschappen doen, dingen ophangen, verven, tuinieren of (belasting)formulieren invullen? Maak gebruik van het hulpvraagformulier, wij helpen u graag!

Toe aan een praatje?


Ook voor sociale- of vervoershulp kunt u bij HipHelpt terecht. Er rust een enorme taboe op eenzaamheid, maar het kan iedereen van alle leeftijden overkomen. De gevolgen kunnen enorm zijn, zeker wanneer het langdurig aanhoudt liggen gezondheidsrisico’s op de loer. Schaam u niet als u deze gevoelens ervaart, maar durf hulp te vragen. Onze vrijwilligers brengen u graag een bezoekje, even een belletje tussendoor of om samen met u een stukje wandelen. Zo heeft u iets om naar uit te kijken en even iets anders om handen.

Ik zoek hulp


Een hulpvraag kan heel breed zijn, er zijn diverse voorbeelden te bedenken waarbij u hulp kunt gebruiken. Van behangen, schoonmaken en de hond uitlaten tot vervoer naar het ziekenhuis of voedselbank. U kunt met iedere hulpvraag bij HipHelpt terecht, wij helpen u graag. Gebruik het hulpvraag formulier en geef aan waar u hulp bij kunt gebruiken. Onze plaatselijke helpdesk gaat op zoek naar de juiste hulpbieder voor u.

Hulp vragen

Hulp nodig?

Doe een aanvraag via ons hulpvraagformulier

Vragen of klachten?
Bel landelijk servicepunt:
085 - 130 15 35

We staan u graag te woord

Oude Rijn 44b
2312 HG Leiden
: