Help ons mee!

  • Home
  • Ik heb hulp nodig

Ik heb hulp nodig

Slecht ter been, weinig te besteden, of fysiek niet in staat om bepaalde klussen in en rond het huis zelf op te pakken? Wat de reden ook is, als u hulp nodig heeft kunnen wij u helpen! HipHelpt is actief in meerdere locaties in Nederland. Kijk op hiphelpt.nl/locaties of wij ook in uw woonplaats hulp bieden.

Bij HipHelpt verbinden we mensen die hulp nodig hebben en vrijwilligers die hulp kunnen bieden. Bijvoorbeeld praktische hulp in huis of in de tuin, hulp bij vervoer of sociale hulp. Ook wanneer u zich eenzaam voelt kunt u hulp vragen aan onze vrijwilligers. Ze komen zo nu en dan graag bij u langs voor een gezellig praatje of een wandeling.

Wanneer kan ik hulp vragen?
HipHelpt wanneer hulp nodig is en u:
• geen vrienden, familie of kennissen heeft die u kunnen helpen;
• niet voldoende geld heeft om hulp te kunnen inkopen.
Het gaat hierbij om hulp die door één vrijwilliger kan worden geboden. Hij of zij komt u kosteloos helpen.
Wij vergoeden niet de (kosten van) eventueel benodigde materialen.


Hoe kan ik hulp vragen?


De drempel om om hulp te vragen is soms hoog. Maar wat kan het u veel opleveren als u het doet. Wij helpen iedereen, ongeacht uw achtergrond. Hulp vragen is eenvoudig. Via het aanvraagformulier kunt u aangeven waar u precies hulp bij nodig heeft. Probeer hier zo duidelijk mogelijk uw hulpvraag uit te leggen, zodat het meteen duidelijk is wat u nodig heeft en wij u aan de juiste vrijwilliger kunnen koppelen. Ook wanneer u hulp wilt vragen voor een ander kunt u het aanvraagformulier invullen.


Ik heb hulp nodig

Hulp nodig?

Doe een aanvraag via ons hulpvraagformulier

Vragen of klachten?
Bel landelijk servicepunt:
085 - 130 15 35

We staan u graag te woord

Oude Rijn 44b
2312 HG Leiden
: