Help ons mee!

  • Home
  • Ik heb hulp nodig

Ik heb hulp nodig

Slecht ter been, weinig te besteden, of fysiek niet in staat om bepaalde klussen in en rond het huis zelf op te pakken? Wat de reden ook is, als u hulp nodig heeft kunnen wij u helpen! HipHelpt is actief in meerdere locaties in Nederland.

Bij HipHelpt verbinden we mensen die hulp nodig hebben en vrijwilligers die hulp kunnen bieden. Dit kan variƫren van praktische hulp, zoals hulp in huis of hulp in de tuin tot sociale- en vervoershulp. Iedere hulpvraag is welkom. Ook wanneer u zich eenzaam voelt kunt u hulp vragen aan onze vrijwilligers. Ze komen zo nu en dan graag bij u langs voor een gezellig kletspraatje of een wandelingetje.

Hoe kan ik hulp vragen?


De drempel om om hulp te vragen ligt soms hoog, soms uit schaamte of juist omdat iemand bang is om afgewezen te worden. Bij onze stichting is dit absoluut niet nodig. We helpen iedereen, ongeacht culturele of religieuze achtergrond. Bovendien zijn er vele hulpbieders die graag hun steentje bijdragen en u willen helpen.

Hulp vragen is eenvoudig. Via het aanvraagformulier kunt u aangeven waar u precies hulp bij nodig heeft. Probeer hier zo duidelijk mogelijk uw hulpvraag uit te leggen, zodat het meteen duidelijk is wat er verwacht wordt en wij u aan de juiste vrijwilliger kunnen koppelen. Ook wanneer u hulp wilt vragen voor een ander kunt u het aanvraagformulier invullen.

Wanneer kan ik hulp vragen?


Hulp vragen is altijd mogelijk. Bijvoorbeeld wanneer u geen naaste familie, vrienden of kennissen heeft die u kunnen helpen. Of wanneer u niet voldoende geld heeft om voor hulp te kunnen betalen. We werken met een grote groep vrijwilligers die graag een helpende hand bieden aan mensen in een kwetsbare sociale-, of financiƫle positie.

Ik heb hulp nodig

Hulp nodig?

Doe een aanvraag via ons hulpvraagformulier

Vragen of klachten?
Bel landelijk servicepunt:
085 - 130 15 35

We staan u graag te woord

Oude Rijn 44b
2312 HG Leiden
: