Help ons mee!

Hulp vragen

Wij staan voor u klaar als u op zoek bent naar hulp. Bijvoorbeeld hulp bij klusjes in huis of tuin, administratie, vervoer of sociale contacten. Het is bij ons heel eenvoudig om hulp te vragen, via het hulpaanvraagformulier of door telefonisch contact met ons op te nemen. Wij doen er alles aan om een geschikte match voor u te vinden met een van onze vrijwilligers die graag willen helpen. Wij zijn er voor mensen die zelf niet in staat zijn om een klus te doen en die geen netwerk hebben van familie, vrienden of kennissen. En voor mensen die niet de financiƫn hebben om hulp in te kopen. Wij horen graag wat we voor u kunnen doen.

Hoe vraag ik hulp aan?
Wanneer u hulp wilt vragen kunt u eenvoudig via onze website het aanvraagformulier invullen. Op dit formulier kunt u aangeven of u hulp aanvraagt voor uzelf of voor iemand anders. Daarnaast kunt u aangeven wat voor soort hulp u zoekt en in welke categorie uw hulp aanvraag valt. Geef daarna een duidelijke omschrijving van uw aanvraag en wij gaan voor u op zoek naar een hulpbieder. Een van de bij ons aangesloten hulpbieders uit de buurt zal u met alle plezier een handje helpen.


HipHelpt staat voor u klaar
Meer weten over onze diensten, locaties en andere services? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag.

Hulp nodig?

Doe een aanvraag via ons hulpvraagformulier

Vragen of klachten?
Bel landelijk servicepunt:
085 - 130 15 35

We staan u graag te woord

Oude Rijn 44b
2312 HG Leiden
: