Help ons mee!

Hulp vragen

Of u nu hulp nodig heeft bij klusjes in huis of bij uw administratie, wij staan voor u klaar wanneer u op zoek bent naar hulp. Het is bij ons heel eenvoudig om hulp te vragen, via het hulpaanvraagformulier of door contact met ons op te nemen. Wij doen er alles aan om een geschikte match voor u te vinden met een van onze vrijwilligers of andere mensen die graag willen helpen. Ook wanneer u zelf niet over de financiƫle middelen beschikt is het mogelijk om van onze diensten gebruik te maken. Wij horen graag wat we voor u kunnen doen.

Hoe vraag ik hulp aan?
Wanneer u hulp wilt vragen kunt u eenvoudig via onze website het aanvraagformulier invullen. Op dit formulier kunt u aangeven of u hulp aanvraagt voor uzelf of voor iemand anders. Daarnaast kunt u aangeven wat voor soort hulp u zoekt en in welke categorie uw hulp aanvraag valt. Geef daarna een duidelijke omschrijving van uw aanvraag en wij gaan voor u op zoek naar een hulpbieder. Een van de bij ons aangesloten hulpbieders uit de buurt zal u met alle plezier een handje helpen.

Wanneer kan ik hulp vragen?
Het is bij ons mogelijk om iedere dag uw hulpvraag in te dienen. Van achter uw laptop is dit eenvoudig te doen. Daarnaast is het ook mogelijk om contact met ons op te nemen wanneer u een vraag heeft of meer informatie wilt ontvangen. Daarnaast is bij ons mogelijk om op verschillende gebieden hulp aan te vragen. Heeft u alleen hulp nodig bij de boodschappen of wilt u gewoon gezellig een praatje maken zodat u zich minder alleen voelt? Wij dragen hier graag aan bij. Maar ook wanneer u financiƫle hulp nodig heeft of hulp bij andere klusjes staat
HipHelpt voor u klaar.

HipHelpt staat voor u klaar
Wij staan graag voor u klaar wanneer u hulp nodig heeft. Onze enthousiaste vrijwilligers nemen het werk graag voor u uit handen wanneer u op dat moment geen hulp van vrienden of familie kunt krijgen. Meer weten over onze diensten, locaties en andere services? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag.

Hulp nodig?

Doe een aanvraag via ons hulpvraagformulier

Vragen of klachten?
Bel landelijk servicepunt:
085 - 130 15 35

We staan u graag te woord

Oude Rijn 44b
2312 HG Leiden
: