Help ons mee!

  • Home
  • Hulp nodig in Westerkwartier

Hulp aanbieden in Westerkwartier

Het helpen van elkaar is een erg belangrijke factor binnen onze samenleving. Daarom werken wij van HipHelpt samen met diverse kerkelijke gemeenten en verenigingen om hulpbehoevende aan elkaar te matchen. Wilt u hulp aanbieden in het Westerkwartier? HipHelpt komt dan graag met u in contact. Wij werken samen met verschillende vrijwilligers door heel Nederland. Ons doel is om hulpbehoevende mensen die niemand hebben om op terug te vallen te helpen met kleine klusjes in het huishouden, zoals behangen of verhuizen.

Wij staan graag voor degene klaar die het ongeacht de financiële middelen het hardst nodig hebben. Denkt u hier hetzelfde over of bent u lid van een kerkelijke gemeente, vereniging of andere instantie die graag klaar staat voor anderen. Dan komen wij van HipHelpt graag met u in contact.

Hulp aanbieden als kerkelijke gemeente in Westerkwartier


Het omzien naar elkaar is in iedere gemeente belangrijk. Maar hoe doet u dat het beste? HipHelpt helpt u daar graag bij. Wanneer u zich als kerk aansluit bij HipHelpt stimuleert u anderen om hulp aan te bieden en heeft u zicht op de nood. Daarnaast komen er in uw kerk meer vrijwilligers over de vloer en bereikt u door het samenwerken met andere kerken meer dan alleen. Neem contact met ons op. Samen werken we dan naar een lokale start van HipHelpt in jouw woonplaats.

Uzelf aanmelden als vrijwilliger in Westerkwartier


Staat u altijd klaar voor anderen en vindt u het belangrijk om een steentje bij te dragen aan de maatschappij, dan zouden wij er erg blij mee zijn als u uzelf aanmeldt als vrijwilliger. U kunt als vrijwilliger ook uw interesses en voorkeur aangeven, zodat wij een passende hulpzoekende persoon aan u kunnen koppelen. Zo maken we samen het dagelijks leven een stukje gemakkelijker. Ga naar ons ‘inschrijfformulier’ en ontdek meer.

Meer weten over de mogelijkheden?


Denkt u erover na om uzelf aan te melden als vrijwilliger, gemeente of andere vereniging maar wilt u eerst meer informatie ontvangen over wie HipHelpt precies is en wat de mogelijkheden zijn? Wij helpen u graag met het aanbieden van de juiste hulp in Westerkwartier. Meer weten? Bel ons via 085-1301535 of stuur een mail naar info@hiphelpt.nl.


We staan u graag te woord

Oude Rijn 44b
2312 HG Leiden
: