Help ons mee!

  • Home
  • Hulp nodig in Vlaardingen

Hulp nodig in Vlaardingen

Woont u in de buurt van Vlaardingen en kunt u wel een helpende hand gebruiken bij bijvoorbeeld het doen van de boodschappen of een klusje in huis? Dan bent u bij HipHelpt in Vlaardingen aan het juiste adres. Onze vrijwilligers komen allemaal bij u uit de buurt en komen graag eens bij u langs om kennis te maken.

Ook wanneer u zelf een steentje wilt bijdragen aan het oplossen van de eenzaamheid of hulpbehoevendheid van oudere mensen of mensen die geen vrienden, familie of kennissen hebben om op terug te vallen, komen wij graag met u in contact. U kunt ons voor vragen of meer informatie altijd bereiken via 085-1301535. Het is ook mogelijk om uzelf aan te melden via het hulpaanvraagformulier of het inschrijfformulier voor vrijwilligers. Wij gaan dan voor u op zoek naar een passende match.

Hulp aanvragen in Vlaardingen


Bij veel mensen die hulp nodig hebben ligt de drempel om hulp te vragen erg hoog. Het is vaak ook lastig om aan te geven dat u hulp nodig heeft en wij snappen dit maar al te goed. U kunt ons daarom altijd telefonisch bereiken voor meer informatie. Wij staan graag voor iedereen klaar ongeacht uw herkomst of uw religie. Of u nu midden in Vlaardingen woont of net iets erbuiten, onze vrijwilligers komen graag bij u langs.

Waar kunnen we u bij helpen?


De soorten hulp die wij aanbieden zijn erg breed. Zo kunnen we u al helpen bij het doen van de boodschappen tot het helpen bij computervragen waar u niet uitkomt. Ook voor het behangen van een muurtje of het in elkaar zetten van een kastje schieten wij u graag te hulp. Vul uw hulp aanvraag in via het speciale formulier. Het is natuurlijk ook mogelijk om voor iemand anders hulp aan te vragen.

Hulp aanbieden in Vlaardingen?


Bij HipHelpt zijn we altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers, zodat we nog meer hulpbehoevende kunnen voorzien van de juiste hulp. Wanneer u zelf hulp wilt aanbieden in Vlaardingen als vrijwilliger, kunt u uzelf aanmelden via dit inschrijfformulier. Iedere extra hand helpt om het dagelijks leven van uw naasten makkelijker te maken. Wij kijken er naar uit om met u samen te mogen werken.

We staan u graag te woord

Oude Rijn 44b
2312 HG Leiden
: