Help ons mee!

  • Home
  • Hulp nodig in Utrechtse Heuvelrug?

Hulp nodig in Utrechtse Heuvelrug?

Woont u in de buurt van Utrechtse Heuvelrug en kunt u wel wat hulp gebruiken in bijvoorbeeld het doen van boodschappen of andere klusjes in en rondom het huis? Dan staan wij van HipHelpt graag voor u klaar. In de omgeving van Utrechtse Heuvelrug werken we met verschillende vrijwilligers samen die u graag komen helpen.

De diversiteit in het soort hulp die wij kunnen aanbieden is erg groot. Of u nu hulp nodig heeft met uw computer of bij het tuinieren, wij helpen u graag. Wanneer u bij ons aangeeft wat voor soort hulp u zoekt gaan wij voor u aan de slag met het koppelen van de juiste vrijwilliger. Wij staan voor iedereen klaar, ongeacht uw afkomst, geloof of financiƫle situatie. Vul voor meer informatie het hulpaanvraagformulier in of neem rechtstreeks contact op met onze vestiging in Utrechtse Heuvelrug.

Wat voor soort hulp bieden we aan in Utrechtse Heuvelrug?


De verschillende soorten hulp die we aanbieden in Utrechtse Heuvelrug loopt erg uiteen. Alle hulp die we aanbieden is gratis en wordt door onze vrijwilligers uitgevoerd. Van het meegaan naar een doktersafspraak of het helpen bij verhuizen. U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen u erbij helpen. Ook wanneer u alleen iemand wenst voor een gezellig gesprek en een kop koffie, staan we voor u klaar.

Via het hulpaanvraagformulier kunt u aan ons laten weten wat voor soort hulp u nodig heeft en dan gaan wij op zoek naar een passende vrijwilliger die bij u langs kan komen. Wij staan voor iedereen klaar die het hard nodig heeft en zelf niet over de financiƫle middelen of contacten beschikt om hulp te regelen. Wilt u meer informatie of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Contact ons dan gerust. Wij staan voor u klaar.

Vrijwilliger worden in Utrechtse Heuvelrug?


Staat u net als ons graag klaar voor anderen en wilt u een steentje bijdragen aan het welzijn van hulpbehoevende of alleenstaande? Dan komen we graag met u in contact. Samen kunnen we het verschil maken en de dagelijkse werkzaamheden voor mensen een stuk makkelijker maken. U kunt uzelf inschrijven via het inschrijfformulier. Hierop kunt u aangeven waar uw interesses liggen en welke hulp u wilt aanbieden. Wij gaan vervolgens aan de slag met het vinden van de juiste hulpmatch.

HipHelpt in Utrechtse Heuvelrug werkt samen met verschillende instanties, kerken en gemeenten om hulpbehoevende zo goed mogelijk te helpen. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op via info@hiphelpt.nl of 085-130 15 35. Wij staan voor u klaar.

We staan u graag te woord

Oude Rijn 44b
2312 HG Leiden
: