Help ons mee!

  • Home
  • Hulp nodig in Utrecht

Hulp nodig in Utrecht

Woont u in de buurt van Utrecht en kunt u wel wat hulp gebruiken bij uw dagelijkse bezigheden zoals het doen van de boodschappen, de was of het uitlaten van de hond. HipHelpt staat dan graag voor u klaar. Wij zijn een organisatie die samenwerkt met vrijwilligers die graag klaar staan voor anderen. Zij vinden het belangrijk een steentje bij te dragen het alledaagse leven van mensen die het goed kunnen gebruiken. Zeker wanneer u zelf niemand heeft om op terug te vallen in Utrecht of u beschikt zelf niet over de financiĆ«le middelen, komen wij u graag helpen. Bent u benieuwd of wij de geschikte helper voor u kunnen zijn? Neem dan gerust contact met ons op via  085 - 130 15 35 of stuur een e-mail naar info@hiphelpt.nl.

Wat voor soort hulp bieden wij aan in Utrecht?


De hulp die we bij HipHelpt aanbieden is erg breed, van het helpen bij verhuizen tot het aanbieden van computerhulp. U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen u helpen. Wij beschikken over een groot netwerk aan hulpaanbieders, met ieder zijn eigen specialiteiten. Daarom gaan we graag voor u op zoek naar de vrijwilliger die het beste bij uw hulpvraag past. U kunt de hulp aanvraag eenvoudig indienen via ons speciale aanvraagformulier. Wij gaan vervolgens voor u aan de slag met het vinden van een geschikte helper in de buurt van Utrecht. Het is bij HipHelpt in Utrecht niet alleen mogelijk om hulp voor uzelf aan te vragen, ook wanneer u merkt dat uw oma of buurvrouw hulp nodig heeft kunt u dit aanvragen via het aanvraagformulier. Wij kijken er naar uit om voor u aan de slag te gaan en uw dagelijks leven een stukje makkelijker te maken.

Direct hulp vragen

Vrijwilliger worden in Utrecht


De organisatie van HipHelpt blijft continue op zoek naar mensen die een steentje willen bijdragen aan de maatschappij. Vindt u het leuk om mensen te helpen die het hard nodig hebben en woont u in de buurt van Utrecht? Dan kunnen we uw hulp goed gebruiken. U kunt al het verschil maken, door hulp aan te bieden via het maken van een telefonisch praatje. Alle kleine beetjes helpen en dragen er ook aan bij om eenzaamheid tegen te gaan. Wij vinden het belangrijk dat iedereen, ongeacht cultuur of religie de hulp kan krijgen die hij/zij nodig heeft. Deelt u deze mening met ons en wilt u graag helpen? Meld u dan aan als vrijwilliger via het inschrijfformulier. Wij waarderen uw hulp enorm.

Vrijwilliger worden

We staan u graag te woord

Oude Rijn 44b
2312 HG Leiden
: