Help ons mee!

  • Home
  • Hulp nodig in Soest

Hulp nodig in Soest

Woont u in de buurt van Soest en bent u op zoek naar hulp voor bijvoorbeeld het behangen voor uw kamer, het doen van de boodschappen of het houden van een gezellig praatje? HipHelpt staat in dit geval voor u klaar. Wij vinden het belangrijk dat ieder individueel persoon zorgeloos kan leven. Daarom helpen wij u wanneer u niet kunt terugvallen op familie, vrienden of kennissen om uw klus uit te voeren. Onze vrijwilligers die ook in de buurt van Soest wonen zijn er om u te helpen. Ze komen graag bij u langs om een praatje te maken of uw klus uit te voeren. Zeker wanneer u zelf niet over de financiƫle middelen beschikt om professionele hulp in te schakelen is HipHelpt de goede manier om hulp te zoeken. Zo staat niemand er alleen voor.

Hulp aanvragen in Soest


Bij veel mensen die hulp nodig hebben ligt de drempel vaak erg hoog. Het is vaak ook lastig om aan de hulpbehoevendheid toe te geven. Wij snappen dit maar al te goed, daarom kunt u ons altijd bellen om erover te praten. Wij bieden hulp aan iedereen die dit hard nodig heeft, ongeacht uw herkomst of religie. HipHelpt en de buurtgenoten in Soest vinden het belangrijk dat u er niet alleen voor staat.

U kunt via ons speciale hulp aanvraagformulier eenvoudig aangeven waar u hulp bij nodig heeft in Soest. Het formulier is zowel in te vullen door de hulp zoekende zelf als door degene die hulp voor een ander zoekt. Wij vragen u het formulier zo uitgebreid mogelijk in te vullen zodat wij de juiste vrijwilliger kunnen vinden die bij uw klus of vraag matched. Bent u benieuwd of wij u kunnen helpen? U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie of meld u meteen aan via het aanvraagformulier.

Direct hulp vragen

Hulp aanbieden in Soest


Bij HipHelpt zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers, zodat wij nog meer hulpbehoevende kunnen voorzien van de juiste hulp. Wanneer u zelf hulp wilt aanbieden in Soest als vrijwilliger kunt u dit doen door het inschrijfformulier in te vullen. Iedere extra hand helpt om het dagelijks leven van uw naasten makkelijker te maken. Wij kijken er naar uit om met u samen te mogen werken.

Hulp aanbieden

We staan u graag te woord

Oude Rijn 44b
2312 HG Leiden
: