Help ons mee!

  • Home
  • Hulp nodig in Roosendaal

Hulp nodig in Roosendaal

Iemand die u helpt bij het koken of het doen van de boodschappen? Veel hulpbehoevende kunnen hier alleenmaar dromen. HipHelpt staat klaar voor deze mensen die moeite hebben zelfstandig verschillende handelingen uit te voeren en zelf geen familie of vrienden hebben die hierbij kunnen helpen. Wij zijn actief in verschillende steden in Nederland en zo ook in Roosendaal. Mocht u dus hulp nodig hebben in de buurt van Roosendaal staat HipHelpt graag voor u klaar. Doordat wij werken met enthousiaste vrijwilligers, kunt u ook van onze diensten gebruik maken wanneer u zelf niet over de financiƫle hulpmiddelen beschikt. Bent u benieuwd of wij u kunnen helpen? Neem gerust telefonisch of via de mail contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Hulp aanvragen in Roosendaal


Voor iedereen die hulp nodig heeft in de buurt van Roosendaal staan onze vrijwilligers klaar. Ze komen bij u op locatie langs om u te helpen bij bijvoorbeeld het opruimen, koken of bij uw vragen over de computer. U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen u erbij helpen. U kunt in dat geval via het hulp aanvraagformulier uw hulpvraag zo uitgebreid mogelijk beschrijven. Het is zowel mogelijk om voor uzelf als voor iemand anders hulp aan te vragen. Wanneer wij de aanvraag binnen hebben zullen we op zoek gaan naar de juiste persoon in Roosendaal die u deze hulp kan aanbieden. Wij kijken er naar uit om voor u aan de slag te gaan zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over de klusjes waar u steeds tegen op kijkt.

Direct hulp vragen

Uzelf aanmelden als vrijwilliger in Roosendaal


Wilt u uw buurtgenoten in Roosendaal helpen als zij niemand hebben om op terug te vallen? Een steentje bijdragen aan de maatschappij als vrijwilliger is iets waar u trots op kunt zijn. Bij HipHelpt zijn wij altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers zoals u. Via het inschrijfformulier kunt u zich eenvoudig inschrijven als hulpbieder. Wij brengen u dan in contact met de mensen die het hard nodig hebben. U kiest er in alle gevallen uiteraard zelf voor welke hulp u wel en niet wilt aanbieden. Al helpt u alleen maar door een rondje te wandelen met de rolstoel. Deze kleine dingen kunnen voor iemand een hele hoop betekenen en een groot verschil maken.

Hulp aanbieden

We staan u graag te woord

Oude Rijn 44b
2312 HG Leiden
: