Help ons mee!

  • Home
  • Hulp nodig in Hoeksche Waard

Hulp nodig in Hoeksche Waard

Soms kunt u net wat extra hulp gebruiken bij kleine klusjes. Hoe fijn zou het zijn als er dan iemand voor u klaar staat. Herkent u dit? HipHelpt staat voor u klaar als u hulp nodig heeft in de Hoeksche Waard! Een boodschap doen, iets ophangen in huis, hulp in de tuin, een voedselpakket ophalen, even mee naar de dokter of gewoon een bezoek voor een gezellig praatje? Onze vrijwilligers staan graag voor u klaar.

Laat ons via het aanvraagformulier weten waar u of uw naasten hulp bij kunnen gebruiken. Wij gaan vervolgens op zoek naar de geschikte vrijwilliger. De vrijwilliger komt bij u thuis langs om hulp te bieden. Iedereen is welkom bij ons ongeacht geloof, cultuur of financiƫle situatie. Wij bieden altijd hulp aan mensen die het hard nodig hebben.

Wat voor soort hulp bieden wij aan in de Hoeksche Waard?


De hulp die HipHelpt aanbiedt is heel divers. Klusjes, hulp bij het verhuizen of samen belangrijke formulieren invullen? Voor alles waar u hulp bij nodig heeft in de Hoeksche Waard vinden wij een geschikte vrijwilliger. Ook als u last heeft van eenzaamheid kunt u bij ons terecht. Een van onze vrijwilligers komt graag op bezoek voor een gezellig praatje, een wandeling of om samen te koken. Als u niet bij familie of vrienden terecht kunt of te weinig financiƫle middelen heeft kunt u bij ons terecht. Twijfelt u of onze hulp voor u of uw naasten geschikt is? Neem gerust contact met ons op zodat wij alles uit kunnen leggen.

Vrijwilliger worden bij HipHelpt in de Hoeksche Waard


Spreekt het u aan om andere mensen te helpen? Mensen die het hard nodig hebben dat extra steuntje in de rug bieden? Dan komt HipHelpt graag in contact met u. Door vrijwilliger te worden kunt u een groot verschil maken in het leven van een hulpbehoevende of alleenstaande persoon. U maakt de wereld een stukje mooier! Inschrijven verloopt via het inschrijfformulier. U kunt al uw voorkeuren aangeven en vervolgens een keuze maken tussen verschillende hulpvragen. Voor u het weet bent u aan de slag bij iemand die hulp nodig heeft in de Hoeksche Waard.

Meer weten over HipHelpt?


In de Hoeksche Waard biedt HipHelpt hulp aan iedereen die het hard nodig heeft. Daarbij werken wij samen met verschillende instanties en kerken. Wilt u meer informatie over HipHelpt? Neem gerust contact met ons op via info@hiphelpt.nl of 085 - 130 15 35. Wij vertellen u graag meer!

We staan u graag te woord

Oude Rijn 44b
2312 HG Leiden
: