Help ons mee!

  • Home
  • Hulp nodig in Groningen

Hulp nodig in Groningen

Wilt u iemand helpen of heeft u zelf hulp nodig in de buurt van Groningen? Dan bent u bij HipHelpt aan het juiste adres. Wij vinden het belangrijk dat mensen die het hard nodig hebben de hulp krijgen die zij verdienen. Of het nu gaat om hulp bij het uitlaten van de hond of hulp bij het doen van de afwas. Bij ons is niets te gek. Laat ons vooral weten waar u hulp bij kunt gebruiken en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op, zodat niemand er alleen voor hoeft te staan. Wilt u eerst meer informatie ontvangen over de mogelijkheden of wilt u weten of we u kunnen helpen? Bel vrijblijvend naar 085-1301535 of stuur ons een e-mail via info@hiphelpt.nl.

Eenvoudig hulp aanvragen in Groningen


Wanneer u hulp wilt aanvragen in Groningen kunt u dit heel eenvoudig doen via onze website. Het hulpaanvraagformulier is zo ontwikkeld dat u binnen enkele stappen u hulp vraag heeft ingediend. Het is bij ons ook mogelijk om hulp voor iemand anders aan te vragen. U geeft zelf aan wat voor soort hulp u zoekt en dan gaan wij voor u op zoek naar een geschikte vrijwilliger die met alle liefde bij u langs komt om te helpen. Onze hulp is speciaal bedoeld voor mensen die zelf niet beschikken over de financiƫle middelen of sociale contacten om hulp te regelen. Ongeacht uw religie of afkomst staan wij onvoorwaardelijk voor u klaar. Laat ons weten wat we voor u kunnen betekenen.

Direct hulp vragen

Vrijwillig hulp aanbieden in Groningen


Wilt u beschikbaar zijn voor uw medemens, door uw buurtgenoten te helpen wanneer zij niemand hebben om op terug te vallen? Meldt u dan aan als vrijwilliger bij HipHelpt. Wij kunnen uw hulp goed gebruiken. U kunt als hulpbieder zelf aangeven wat voor soort hulp u wilt aanbieden en wat past bij uw interesses. Bent u bijvoorbeeld erg handig? Help dan bijvoorbeeld een buurtgenoot met kleine klusjes in huis. Bent u erg sociaal? Ga dan eens langs bij eenzame ouderen om een praatje te maken. Via het inschrijfformulier meldt u uzelf eenvoudig aan en gaan wij meteen voor u op zoek naar iemand die u hulp hard nodig heeft.

Hulpbieder worden

We staan u graag te woord

Oude Rijn 44b
2312 HG Leiden
: