Help ons mee!

  • Home
  • Hulp nodig in Dordrecht

Hulp nodig in Dordrecht

Woont u in de buurt van Dordrecht en heeft u hulp nodig bij bijvoorbeeld het werken in de tuin of wilt u gewoon eens gezellig een praatje met iemand kunnen maken? Dan staat HipHelpt in Dordrecht voor u klaar. Wij bieden hulp aan op veel verschillende gebieden speciaal voor mensen die het iets minder breed hebben. Wanneer u zelf niemand heeft om op terug te vallen die u wilt helpen, komen de vrijwilligers van HipHelpt graag bij u langs. Ongeacht uw religie of cultuur kunt u bij ons terecht. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij u in de buurt? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze hulpaanbieders. Wij staan voor u klaar.
 

Hoe kan ik hulp aanvragen in Dordrecht?


Via ons speciale hulp aanvraagformulier is het heel eenvoudig om zelf uw hulp aanvraag in te dienen. U geeft in de eerste stap aan of u hulp zoekt voor uzelf of voor iemand anders en wat voor soort hulp u zoekt. Het soort hulp wat u zoekt kan van alles zijn. HipHelpt kan zowel helpen bij praktische hulpvragen zoals het maaien van het gras, het verven van de kozijnen of het doen van een wasje maar ook voor sociale hulpvragen of hulpvragen voor vervoer is bij ons mogelijk. Wanneer u heeft aangegeven wat voor hulp u nodig heeft kunt u uw contactgegevens invullen. Wij gaan vervolgens voor u aan de slag met het vinden van een geschikte vrijwilliger die zo snel mogelijk bij u in Dordrecht langs kan komen.

Direct hulp vragen

Vrijwilliger worden in Dordrecht


Mocht u wat willen betekenen voor de maatschappij en uw steentje bij willen dragen aan onze stichting, kunt u zich aanmelden als vrijwilliger in Dordrecht. Wij kunnen alle hulp goed gebruiken en kunnen niet wachten om met u in contact te komen. Via het inschrijfformulier op onze website vult u eenvoudig uw contactgegevens in en geeft u aan wat voor soort hulp u wilt aanbieden. Wij gaan dan voor u aan de slag om een geschikte match te vinden met een persoon die de hulp hard kan gebruiken. Twijfelt u nog of wilt u meer informatie ontvangen over HipHelpt? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Hulp aanbieden

We staan u graag te woord

Oude Rijn 44b
2312 HG Leiden
: