Help ons mee!

  • Home
  • Hulp nodig in Alblasserdam

Hulp nodig in Alblasserdam

Woont u in de buurt van Alblasserdam en kunt u wel wat hulp gebruiken in bijvoorbeeld het huishouden of het doen van een klusje? Dan staan de vrijwilligers van HipHelpt graag voor u klaar. Of het nu gaan om het doen van de boodschappen of het behangen van uw slaapkamer? HipHelpt in Alblasserdam staat in veel gevallen graag voor u klaar.

Laat ons gerust weten wat wij voor u kunnen beteken en wij gaan voor u op zoek naar een geschikte vrijwilliger. Deze komt in de meeste gevallen bij u thuis langs om te helpen met het gene waar u hulp bij kunt gebruiken. Ongeacht uw financiƫle situatie, geloof of cultuur bieden wij de hulp aan de mensen in en rondom Alblasserdam die het het hardst nodig hebben. Vul voor meer informatie het hulpaanvraagformulier in of neem rechtstreeks contact op met onze vestiging in Alblasserdam.

Wat voor soort hulp bieden we aan in Alblasserdam?


De verschillende soorten hulp die wij kosteloos aanbieden loopt erg uiteen. Van het meegaan naar een doktersafspraak tot het helpen bij het verhuizen. U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen u erbij helpen. Ook wanneer u eenzaam bent en alleen gezelschap wenst of iemand die u helpt met koken, helpen we u graag. Onze vrijwilligers staan graag klaar voor degene die het hard nodig hebben en zelf niet over de financiƫle middelen beschikken of familie of vrienden hebben die kunnen helpen.

U kunt zowel uzelf aanmelden of uw naasten die de hulp hard kunnen gebruiken. Aanmelden voor hulp kan heel gemakkelijk via ons hulpaanvraagformulier. Mocht u twijfelen of wij de hulp aanbieden die u zoekt of wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Vrijwilliger worden bij HipHelpt in Alblasserdam?


Staat u net als ons graag klaar voor anderen en wilt u een steentje bijdragen aan het welzijn van hulpbehoevende of alleenstaande? Dan komen wij van HipHelpt graag in contact met u. Samen kunnen we het verschil maken en maken we het doen van dagelijkse werkzaamheden voor mensen een stuk gemakkelijker. U kunt uzelf inschrijven via het inschrijfformulier en kunt hierbij aangeven wat uw interesses zijn en waar uw voorkeur naar uitgaat. Wij gaan vervolgens aan de slag met het vinden van een hulpmatch.

Meer weten over HipHelpt in Alblasserdam?


HipHelpt in Alblasserdam werkt samen met verschillende instanties en kerken om hulpbehoevende zo goed mogelijk te kunnen helpen. Wilt u meer weten over onze organisatie of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie via info@hiphelpt.nl of 085 - 130 15 35. We helpen u graag.

We staan u graag te woord

Oude Rijn 44b
2312 HG Leiden
: