Help ons mee!

Hulp nodig?

Heeft u wel eens hulp nodig? Bijvoorbeeld bij het doen van een boodschap, medicijnen ophalen, vervoer van of naar het ziekenhuis of zoekt u juist iemand om af en toe samen mee op pad te gaan? Onze vrijwilligers zijn er voor u om u te helpen bij wat u zelf niet (meer) kan. HipHelpt helpt mensen die geen hulp kunnen krijgen van familie, vrienden of kennissen en die geen hulp kunnen betalen. Schakelt u ons in?


HipHelpt staat voor u klaar


Soms weet u zelf even niet waar u moet beginnen. Bijvoorbeeld met opruimen of papieren ordenen. Of met een klus in huis of tuin. Of u heeft behoefte aan een praatje of wandeling. Onze vrijwilligers helpen u graag om een eerste stap in de juiste richting te zetten. Soms is dat duwtje in de rug precies wat u nodig heeft om zelfstandig verder te gaan. U kunt voor uiteenlopende hulpvragen bij ons terecht.

Onder andere voor hulp bij praktische klussen zoals de hond uitlaten, formulieren invullen, administratie, behangen, boodschappen doen, iets ophangen, opruimen, verven of tuinieren. Ook sociale of vervoershulp behoort tot de mogelijkheden. Bij sociale hulp kunt u denken aan zo nu en dan een bezoekje, een middag op stap, huiswerkbegeleiding, telefonisch contact of wandelen. Ook helpen we u graag bij vervoer van en naar het ziekenhuis of de tandarts, begeleiding bij bezoek aan het ziekenhuis of medicijnen voor u ophalen.

Hulp vragen in een paar simpele stappen


De drempel om hulp te vragen is soms hoog. Bij HipHelpt proberen we deze drempel zo laag mogelijk te houden. Gebruik het hulpvraagformulier en aarzel niet om hulp te vragen. Hulp vragen is eenvoudig. Geef een korte omschrijving waar u hulp bij nodig heeft. De lokale helpdesk van HipHelpt koppelt de hulpvraag vervolgens aan de juiste vrijwilliger. U wordt geholpen door iemand bij u uit de buurt.

Hulp aanvragen

Hulp nodig?

Doe een aanvraag via ons hulpvraagformulier

Vragen of klachten?
Bel landelijk servicepunt:
085 - 130 15 35

We staan u graag te woord

Oude Rijn 44b
2312 HG Leiden
: