Help ons mee!

  • Home
  • Hulp in de tuin voor ouderen

Hulp in de tuin voor ouderen

Kan uw tuin wel wat aandacht gebruiken? Staat het gras ondertussen zo hoog of ziet u door al het onkruid uw bloemen en planten niet meer staan? Een tuin vraagt veel onderhoud, maar door de werkzaamheden niet te laten versloffen en met enige regelmaat de tuin in te duiken blijft de klus te overzien. Wij helpen u graag als u door fysieke klachten of ouderdom zelf niet meer in staat bent om uw tuin te onderhouden. Ook wanneer u niet beschikt over ruime financiƫle mogelijkheden, staan wij voor u klaar.

Hulp bij tuinieren


De tuin onderhouden is een intensieve klus. Bijvoorbeeld het zomer- en winterklaar maken van de tuin maar ook de regelmatig terugkerende klussen zoals grasmaaien en onkruid wieden. Als het voor u of iemand in uw naaste omgeving lastig is om de tuin zelf te onderhouden kunt u bij Hip Helpt hulp vragen. Vanuit onze organisatie proberen we lokale hulpvragers en hulpbieders aan elkaar te koppelen zodat iedereen met een acute hulpvraag geholpen wordt.

Waar kunt u hulp bij vragen?


Door hulp te vragen bij Hip Helpt kunt u langer van uw tuin genieten. Hulp in de tuin is heel breed, wellicht zijn er diverse klussen die liggen te wachten om te gebeuren. U kunt onder andere voor de volgende tuinwerkzaamheden hulp vragen:

  • Grasmaaien
  • Onkruid wieden
  • Snoeien
  • Planten en/of bloemen bewateren
  • Groene aanslag verwijderen
  • Tuinmeubelen schoonmaken

Hulp vragen kan door middel van het hulpvraagformulier in te vullen. Uw hulpvraag wordt dan ontvangen door de lokale Hip Helpt helpdesk en wordt vervolgens gekoppeld aan de juiste hulpbieder. Wij zullen u in contact brengen met een plaatselijke vrijwillig(st)er die u helpt om uw tuin weer aan kant te maken.

Over Hip Helpt


Hip Helpt is een landelijke organisatie die samenwerkt met vele kerken, studenten en verenigingen. Door een groot landelijk netwerk zijn we actief in diverse plaatsen door heel Nederland waardoor we ons steentje bij kunnen dragen aan de groeiende behoefte aan hulp.

Hip Helpt is er voor iedereen de hulp nodig heeft, ongeacht de achtergrond. Heeft u hulp nodig en vindt u een persoonlijke band belangrijk? Bij Hip Helpt wordt u altijd geholpen door iemand bij u uit de buurt. Schroom niet en vul het hulpvraagformulier in.

Hulp nodig?

Doe een aanvraag via ons hulpvraagformulier

Vragen of klachten?
Bel landelijk servicepunt:
085 - 130 15 35

We staan u graag te woord

Oude Rijn 44b
2312 HG Leiden
: