Help ons mee!

  • Home
  • Hulp in de tuin voor ouderen

Hulp in de tuin voor ouderen

Kan uw tuin wel wat aandacht gebruiken? Staat het gras ondertussen zo hoog of ziet u door al het onkruid uw bloemen en planten niet meer staan? Een tuin vraagt veel onderhoud. Wij helpen u graag als u door fysieke klachten of ouderdom zelf niet meer in staat bent om uw tuin te onderhouden. HipHelpt is er voor mensen die geen netwerk hebben dat kan helpen en ook geen financiƫle mogelijkheden om hulp in te kopen. Wij bieden hulp; de materiaalkosten zijn voor eigen rekening.

Hulp bij tuinieren


De tuin onderhouden is een intensieve klus. Bijvoorbeeld het zomer- en winterklaar maken van de tuin maar ook de regelmatig terugkerende klussen zoals grasmaaien en onkruid wieden. Vanuit onze organisatie proberen we lokale hulpvragers en hulpbieders aan elkaar te koppelen zodat mensen met een  hulpvraag geholpen wordt. Onze hulpbieders helpen maximaal een dagdeel met licht tuinwerk. Bijvoorbeeld snoeiwerk of het verwijderen van onkruid.

Hulp vragen kan door het hulpvraagformulier in te vullen. Uw hulpvraag wordt dan ontvangen door de lokale HipHelpt helpdesk en wordt vervolgens gekoppeld aan de juiste hulpbieder. Wij proberen in uw buurt een vrijwilliger te vinden die u kan helpen bij uw tuin.  

Over HipHelpt


HipHelpt is een landelijke organisatie die samenwerkt met vele kerken, studenten en verenigingen. Door een  landelijk netwerk zijn we actief in diverse plaatsen door heel Nederland waardoor we ons steentje bij kunnen dragen aan de groeiende behoefte aan hulp.

HipHelpt is er voor iedereen de hulp nodig heeft, ongeacht de achtergrond. Heeft u hulp nodig en vindt u een persoonlijke band belangrijk? Bij Hip Helpt wordt u altijd geholpen door iemand bij u uit de buurt. Aarzel niet en vul het hulpvraagformulier in.

Vraag hulp aan

Hulp nodig?

Doe een aanvraag via ons hulpvraagformulier

Vragen of klachten?
Bel landelijk servicepunt:
085 - 130 15 35

We staan u graag te woord

Oude Rijn 44b
2312 HG Leiden
: