Help ons mee!

  • Home
  • Hulp bij opruimen

Hulp bij opruimen

Heb jij hulp bij het opruimen nodig? Bijvoorbeeld omdat je wegens fysieke klachten niet in staat bent om de boel aan kant te houden. Omdat je er niet aan toe komt, of niet weet waar je moet beginnen? Heb je niemand in je directe omgeving die jou kan helpen bij het opruimen van jouw huis? Dan biedt HipHelpt uitkomst. HipHelpt biedt lokaal hulp door hulpvragers en hulpbieders aan elkaar te koppelen. Hulp vragen is laagdrempelig en je wordt uitsluitend geholpen door enthousiaste vrijwilligers die voor een ander klaarstaan.

Een opgeruimd huis staat gelijk aan een opgeruimd hoofd. Het biedt rust en een prettige leefomgeving. Iedereen heeft recht op een schone, opgeruimde omgeving waar hij zich thuis voelt. Wij staan dan ook voor een ieder klaar die dit zelf niet voor zichzelf kan creëren. Bij hulp bij opruimen kun je denken aan: schoonmaken, stofzuigen, wassen, strijken, eventueel boodschappen doen of koken. De vrijwilligers van HipHelpt staan graag voor je klaar en helpen je bij het opruimen.

‘Opgeruimd’ is voor iedereen anders


En dat begrijpen wij. Terwijl de één tot rust komt in een zo’n leeg mogelijke ruimte, houdt de ander ervan om al zijn of haar dierbare spulletjes om zich heen te hebben. Wat de één als gezellig en knus ervaart, oogt voor de ander rommelig. Onze hulpbieders ondersteunen u op een manier die u prettig vindt. Het gaat erom dat jij je fijn voelt in je eigen huis en waar het voor jouw gevoel opgeruimd is.

Hulp vragen bij opruimen


Hulp vragen is heel gemakkelijk en laagdrempelig. Via het hulpvraagformulier kun je aangeven waar je precies hulp bij nodig hebt. Vervolgens zal de HipHelpt-helpdesk bij jou in de buurt jouw hulpvraag zo duidelijk mogelijk afbakenen zodat er een juiste hulpbieder bij jouw vraag gevonden kan worden. We werken met lokale helpdesks zodat er altijd een vrijwilliger bij jou uit de buurt jou kan helpen. Dit zijn enthousiaste hulpbieders die actief willen bijdragen aan de gemeenschap.

Direct hulp vragen

We staan u graag te woord

Oude Rijn 44b
2312 HG Leiden
: