Help ons mee!

Hulp bij koken

Goed eten is belangrijk om gezond te blijven. Maar met een beperking kan het soms lastig zijn om een maaltijd te bereiden. Heeft u door uw gezondheid hulp nodig bij het koken van een maaltijd? Bijvoorbeeld omdat u slecht ter been bent vanwege een operatie of vanwege een beperking? Dan kunnen de vrijwilligers van HipHelpt u helpen.

Hulp bij het koken kan op verschillende manieren. Bijvoorbeeld door het bereiden en klaarzetten van de maaltijd, maar ook iemand die uw boodschappen voor u doet. Als u op zoek bent naar iemand die u daarbij kan helpen, kunt u een beroep doen op HipHelpt. Onze vrijwilligers helpen u graag bij het koken van een lekkere soep of warme maaltijd. Wij zijn er voor mensen die geen hulp kunnen krijgen van familie, vrienden of kennissen en die geen financiƫle mogelijkheden om hulp in te kopen. Wij vergoeden niet de kosten van de boodschappen.

Hulp bij boodschappen doen
Voordat er eten op tafel staat, zijn er eerst boodschappen nodig. Er diverse mogelijkheden om die in huis te halen, zoals online bestellen en direct laten bezorgen. Vindt u het fijn om zelf naar de supermarkt te gaan? Dan kunt u hulp vragen bij het boodschappen doen.

Hulp vragen


Hoe kan ik hulp vragen
Heeft u ondersteuning nodig of kent u iemand in de buurt die hulp nodig heeft bij het koken? En heeft u zelf geen tijd of weet u niet hoe u kunt helpen? Twijfel dan niet langer, vraag direct hulp aan! Geef aan waar u of iemand anders hulp bij nodig heeft, zodat wij uw hulpvraag aan een juiste vrijwilliger kunnen koppelen en zij de juiste hulp bieden die u nodig heeft.

Over HipHelpt
HipHelpt brengt vraag en aanbod in uw buurt bij elkaar. Bijvoorbeeld voor hulp bij koken, maar ook voor de dagelijkse boodschappen, hulp bij klusjes, het bijhouden van de tuin, een wekelijks bezoekje of wandelingetje of vervoer van en naar het ziekenhuis. Kortom: we kunnen hulp bieden bij diverse hulpvragen. Ontdek in welke plaatsen HipHelpt op dit moment actief is, of vraag direct hulp aan via het hulpvraagformulier.

Hulp nodig?

Doe een aanvraag via ons hulpvraagformulier

Vragen of klachten?
Bel landelijk servicepunt:
085 - 130 15 35

We staan u graag te woord

Oude Rijn 44b
2312 HG Leiden
: