Help ons mee!

  • Home
  • Hulp bij klusjes

Hulp bij klusjes in en rondom het huis

Heeft u kleine klusjes in en rondom het huis die maar blijven liggen? Of bent u zelf door uiteenlopende redenen niet langer in staat om deze klusjes uit te voeren? Dan kunnen wij u helpen. Of het nu gaat om het zemen van ramen, stofzuigen, schilderen of boodschappen doen: wij vinden de juiste hulp voor u die u helpt bij diverse klussen in en rondom het huis.

Klushulp gezocht
Bent u op zoek naar een klushulp? Meld uzelf dan aan en onze helpdesk gaat op zoek naar een hulpbieder bij u in de buurt. Of u nu zelf verschillende klussen niet meer kunt uitvoeren omdat u lichamelijke klachten heeft, of door een andere reden, wij kunnen u helpen.

Onze organisatie werkt door het hele land. Samenwerken is de kern van ons werk waarbij de hulpvrager altijd centraal staat. Schroom dus niet om hulp te vragen als u zelf niet in staat bent om een klus uit te voeren.

Direct hulp vragen


Ik heb hulp bij klusjes nodig
Wij helpen u graag als u hulp nodig heeft. Bij ons staan kwetsbare mensen in nood centraal, ongeacht hun achtergrond. Er komen steeds meer hulpbehoevende mensen in Nederland, en dat zijn niet alleen ouderen. Gemotiveerd door naastenliefde en geïnspireerd door het Evangelie, helpen onze vrijwilligers mensen in nood.

Hulp aanbieden bij klussen
Heeft u zelf wat tijd vrij en zou u graag uw hulp aanbieden door uw medemens wat klusjes uit handen te nemen? Meld u dan aan als vrijwilliger. Of u nu kunt helpen bij kleine klusjes zoals schoonmaken, boodschappen doen, de auto wassen of stofzuigen, of juist wilt helpen bij grote klussen zoals schilderen, dingen ophangen of loodgieter klusjes: alle hulp is welkom.

Biedt u uw hulp aan bij klussen? Dan brengen wij u graag in contact met mensen die hulp nodig hebben. HiP is actief in diverse plaatsen, daarom zorgen wij er altijd voor dat u in contact gebracht wordt met een hulpvrager bij u in de buurt.

Schrijf u hier in als vrijwilliger

Hulp nodig?

Doe een aanvraag via ons hulpvraagformulier

Vragen of klachten?
Bel landelijk servicepunt:
085 - 130 15 35

We staan u graag te woord

Oude Rijn 44b
2312 HG Leiden
: