Help ons mee!

  • Home
  • Hulp bij klusjes

Hulp bij klusjes in en rondom het huis

Heeft u kleine klusjes in en rondom het huis die blijven liggen? Bent u zelf niet in staat om deze klusjes uit te voeren? Wij kunnen u helpen als u geen geld heeft om hulp in te kopen en geen mensen om u heen die u kunnen helpen. Of het nu gaat om het zemen van ramen, stofzuigen, schilderen of boodschappen doen: wij vinden de juiste hulp voor u die u helpt bij diverse klussen in en rondom het huis.

Klushulp gezocht
Bent u op zoek naar een klushulp? Meld uzelf dan aan en onze helpdesk gaat op zoek naar een hulpbieder bij u in de buurt. Of u nu zelf verschillende klussen niet meer kunt uitvoeren omdat u lichamelijke klachten heeft, of door een andere reden, wij kunnen u helpen. HipHelpt neemt klussen aan die door één vrijwilliger kunnen worden gedaan. Hij of zij komt kosteloos helpen. Wij vergoeden niet de (kosten van) eventueel benodigde materialen.

Onze organisatie werkt op verschillende plaatsen in Nederland. Samenwerken is de kern van ons werk . Schroom dus niet om hulp te vragen als u zelf niet in staat bent om een klus uit te voeren en u geen netwerk of financiële mogelijkheden voor professionele hulp heeft.

Direct hulp vragen


Ik heb hulp bij klusjes nodig
Wij helpen u graag als u hulp nodig heeft. Bij ons staan kwetsbare mensen in nood centraal, ongeacht hun achtergrond. Er zijn steeds meer hulpbehoevende mensen in Nederland, en dat zijn niet alleen ouderen. Gemotiveerd door naastenliefde en geïnspireerd door het Evangelie, helpen onze vrijwilligers mensen die geen helper hebben.

Hulp aanbieden bij klussen
Heeft u zelf wat tijd vrij en zou u graag uw hulp aanbieden door uw medemens wat klusjes uit handen te nemen? Meld u dan aan als vrijwilliger. Of u nu kunt helpen bij kleine klusjes zoals schoonmaken, boodschappen doen, de auto wassen of stofzuigen, of juist wilt helpen bij grote klussen zoals schilderen, dingen ophangen of loodgieterklusjes: alle hulp is welkom.

Biedt u uw hulp aan bij klussen? Dan brengen wij u graag in contact met mensen die hulp nodig hebben. HipHelpt is actief in diverse plaatsen, daarom zorgen wij er altijd voor dat u in contact gebracht wordt met een hulpvrager bij u in de buurt.

Schrijf u hier in als vrijwilliger

Hulp nodig?

Doe een aanvraag via ons hulpvraagformulier

Vragen of klachten?
Bel landelijk servicepunt:
085 - 130 15 35

We staan u graag te woord

Oude Rijn 44b
2312 HG Leiden
: