Help ons mee!

  • Home
  • Hulp bij het huishouden

Hulp bij het huishouden

Heeft u hulp bij het huishouden nodig? Wij kunnen u helpen. Soms komt u er zelf niet aan toe of bent u niet meer in staat om de huishoudelijke taken uit te voeren. Dan kan een wekelijkse- of maandelijkse hulp in het huishouden uitkomst bieden. Bij Hip Helpt koppelen we hulpvragers en hulpbieders uit dezelfde regio aan elkaar. Door middel van onze plaatselijke helpdeksks kunnen we snel schakelen en hulp bieden waar dat nodig is.

Of u nu op zoek bent naar iemand die u helpt bij het stofzuigen, ramen zemen of de badkamer poetsen: wij kunnen u helpen bij het vinden van een vrijwilliger. Ongeacht de reden waarom u hulp nodig heeft, wij kunnen u helpen. Onze vrijwilligers bieden graag een helpende hand om u te ondersteunen in alledaagse werkzaamheden.

Hulp bij het schoonmaken
Heeft u voornamelijk hulp nodig bij het schoonmaken van uw huis? Dit kan de badkamer, het toilet, de woonkamer of juist de keuken zijn. Wij vinden een geschikte match, een hulpbieder bij u uit de regio die u eenmalig, wekelijks of maandelijks komt helpen bij stofzuigen, dweilen en poetsen van uw huis.

Onze stichting bevindt zich in diverse plaatsen door het hele land. Samenwerken is de kern van ons werk, waarbij u als hulpvrager altijd centraal staat. Bent u zelf niet in staat om uw huishouden op orde te krijgen? Schroom dan niet om om hulp te vragen.

Hulp bij het huishouden vragen


Hulp in het huishouden aanbieden
Zou u in uw vrije tijd graag uw hulpbehoevende medemens uit de brand helpen? Haalt u er voldoening uit om iemand een helpende hand te bieden en vindt u het niet erg om hier wat tijd aan te besteden? Dan zijn wij op zoek naar u. We kunnen altijd hulpbieders gebruiken die andere mensen willen ondersteunen bij huishoudelijke taken. Ook voor sociale- en vervoershulp kunt u zich aanmelden.

Wanneer u zich aanmeldt wordt u door onze plaatselijke helpdesk in contact gebracht met en hulpvrager bij u in de regio. Daardoor hoeft u nooit ver te reizen, en kunt u iemand bij u in de buurt helpen.

Inschrijven als vrijwilliger

We staan u graag te woord

Oude Rijn 44b
2312 HG Leiden
: