Help ons mee!

  • Home
  • Hulp bij het huishouden

Hulp bij het huishouden

Heeft u hulp bij het huishouden nodig? Wij kunnen u helpen. Soms bent u niet meer in staat om de huishoudelijke taken uit te voeren. Dan kan hulp van onze vrijwilliger bij uw huishouden uitkomst bieden. Wij zijn er voor mensen in een kwetsbare situatie, die geen hulp hebben van familie of vrienden en geen geld om betaalde hulp in te kopen.

Of u nu op zoek bent naar iemand die u helpt bij het stofzuigen, ramen zemen of de badkamer poetsen: wij gaan voor u op zoek naar een vrijwilliger. Onze vrijwilligers bieden graag een helpende hand om u te ondersteunen in alledaagse werkzaamheden. Bij HipHelpt koppelen we hulpvragers en hulpbieders uit dezelfde regio aan elkaar. Door middel van onze plaatselijke helpdeksk kunnen we snel schakelen en hulp bieden waar dat nodig is.

Hulp bij het schoonmaken
Heeft u hulp nodig bij het schoonmaken van uw huis? Dit kan de badkamer, het toilet, de woonkamer of juist de keuken zijn. Wij gaan op zoek naar een geschikte match, een hulpbieder bij u uit de buurt die u eenmalig of af en toe komt helpen bij stofzuigen, dweilen en poetsen van uw huis.

HipHelpt bevindt zich op diverse plaatsen in Nederland. Samenwerken is de kern van ons werk. Bent u zelf niet in staat om uw huishouden bij te houden? Schroom dan niet om hulp te vragen.

Hulp bij het huishouden vragen


Hulp in het huishouden aanbieden
Zou u in uw vrije tijd graag uw hulpbehoevende medemens uit de brand helpen? Haalt u er voldoening uit om iemand een helpende hand te bieden en vindt u het niet erg om hier wat tijd aan te besteden? Dan zijn wij op zoek naar u. We kunnen altijd hulpbieders gebruiken die andere mensen willen ondersteunen bij huishoudelijke taken. Ook voor sociale en vervoershulp kunt u zich aanmelden. Wij helpen mensen in een kwetsbare situatie, die geen helper hebben.

Wanneer u zich aanmeldt wordt u door onze plaatselijke helpdesk in contact gebracht met een hulpvrager bij u in de buurt. Daardoor hoeft u nooit ver te reizen, en kunt u iemand bij u in de buurt helpen.

Inschrijven als vrijwilliger

We staan u graag te woord

Oude Rijn 44b
2312 HG Leiden
: