Help ons mee!

  • Home
  • Hulp bij administratie

Hulp bij administratie

Komt u maar niet door uw (financiële) administratie heen en kunt u daar wel een helpende hand bij gebruiken? Onze vrijwilligers helpen u om uw financiële administratie weer op orde te brengen en te houden. Samen met de vrijwilliger zorgt u ervoor dat u uw geldzaken weer op orde krijgt en leert u hoe u dit zo kunt houden. U kunt bij de volgende taken hulp van een administratieve hulp vragen:

  • Uw post en papieren doornemen en bepalen wat er moet gebeuren;
  • Uw inkomsten en uitgaven op een rijtje zetten zodat u een duidelijk overzicht heeft wat u verdient en uitgeeft;
  • Een overzicht maken van betalingen en eventuele hulpverlening regelen;
  • Het invullen van belangrijke formulieren.

Ik zoek een administratieve hulp
Kan uw financiële administratie wel wat ordening gebruiken? Of zorgt uw maandelijkse administratie voor onrust en paniek? Wij kunnen u helpen. Onze vrijwilligers kunnen u hulp bieden bij het organiseren van uw administratie. Vul het aanvraagformulier in en wij zorgen ervoor dat u aan de juiste vrijwilliger wordt gekoppeld.

Hulp bij administratie aanvragen

Vrijwilliger worden voor hulp bij administratie
Voor sommige mensen is het lastig om hun administratie op orde te houden. Het is daardoor heel makkelijk om het overzicht kwijt te raken en zo onverhoopt meer geld uit te geven dan dat er binnenkomt. Hierdoor kunnen schulden snel ontstaan waardoor mensen in lastige situaties terecht komen.

Werkt u graag met cijfers en zou u graag iemand helpen en ondersteunen bij hun financiële administratie zodat u een bijdrage kunt leveren aan het welzijn van een ander? Meldt uzelf dan aan als vrijwilliger. In Nederland komen er dagelijks steeds meer hulpbehoevende mensen bij, die het enorm waarderen wanneer ze geholpen kunnen worden door hun medemens.

Vaak hebben onze hulpvragers zelf niemand in hun naaste omgeving die dit voor hen kan doen. Daardoor is het belangrijk dat mensen zoals u zich aanmelden om hen te helpen. Doordat onze stichting actief is in diverse plaatsen in Nederland wordt u over het algemeen gekoppeld aan een hulpvrager bij u in de buurt.

Aanmelden als vrijwilliger

Hulp nodig?

Doe een aanvraag via ons hulpvraagformulier

Vragen of klachten?
Bel landelijk servicepunt:
085 - 130 15 35

We staan u graag te woord

Oude Rijn 44b
2312 HG Leiden
: