Help ons mee!

45366-Bezoeken

Plaats:

Veenendaal

Wanneer geplaatst:

11 april 2024

Aantal vrijwilligers nodig

1
Wie wil af en toe een oude meneer bezoeken? Zijn vrouw is opgenomen in het verpleeghuis, mede daardoor is hij nu veel alleen. Helaas heeft meneer nagenoeg geen sociaal netwerk. Hij heeft wel een hondje waar hij kleine stukjes mee wandelt. Meneer voelt zich alleen en zou het leuk vinden als er af en toe een vrijwilliger langs zou komen. Te denken valt aan een kopje koffie drinken, een praatje maken, of een klein stukje wandelen. Een kopje koffie op een terrasje drinken zou hij ook leuk vinden.
Meneer heeft als hobby zendamateur zijn. Dat doet hij al heel lang. Hij verplaatst zich in een scootmobiel, maar kan ook nog wel autorijden.
Meneer bezoekt natuurlijk regelmatig zijn vrouw, dus de tijden dat u hem komt bezoeken moeten even afgestemd worden (hij gaat op woensdag-, vrijdag- en zondagmiddag naar het verpleeghuis.)

Wie wil kennismaken met deze meneer om te zien of er een klik is? Contact kan rechtstreeks via dhr. zelf. Frequentie: 1x in de 2 wekenHuisdieren: Hondje Roken: Dhr. rookt niet
Dhr. is in staat onkosten vrijwilliger te vergoeden.

Hulp nodig?

Doe een aanvraag via ons hulpvraagformulier

Vragen of klachten?
Bel landelijk servicepunt:
085 - 130 15 35

Meer hulpvragen

We staan u graag te woord

Oude Rijn 44b
2312 HG Leiden
zodat niemand alleen hoeft te staan


ANBI logo

Vereniging Hulp in Praktijk staat geregistreerd als een algemeen nut beogende instelling.