Help ons mee!

  • Home
  • Hulp aanbieden in Zwolle

Hulp aanbieden in Zwolle

Wij van HipHelpt zijn een organisatie die het erg belangrijk vindt om klaar te staan met andere. In vele gevallen doen wij dit samen met vrijwilligers en kerkelijke gemeenten en verenigingen. Bent u lid van zo’n gemeente of vereniging en wilt u ook hulp aanbieden aan mensen die het hard nodig hebben? Dan komen wij graag met u in contact.

Wij zijn op dit moment actief door heel Nederland maar nog niet in Zwolle. Daarom komen we graag in contact met u. Samen kunnen we het verschil maken en mensen helpen bij het doen van klusjes in huis of het doen van de boodschappen. Wij staan klaar voor mensen ongeacht de religie, financiële middelen of cultuur. Wilt u hier ook aan bijdragen? Contact ons als kerkelijke gemeente of vrijwilliger.

Lid worden als kerkelijke gemeente van HipHelpt in Zwolle


Het helpen en omzien naar anderen is in iedere gemeente belangrijk en zo ook in Zwolle. samen met u kunnen het verschil maken en klaar staan voor de mensen die het hard nodig hebben. Zeker als u als kerkelijke gemeente zichtbaarder wilt zijn in het aanbieden van hulp kan HipHelpt hier bij helpen. Wij brengen mensen samen wat veel voordelen kan hebben voor uw kerk. Meedoen heeft allerlei voordelen voor kerken:

  • HipHelpt stimuleert mensen om hulp te bieden in hun eigen omgeving.
  • Gemeenteleden krijgen zicht op de nood in hun eigen dorp.
  • Vrijwilligers komen namens de kerk over de vloer. Daardoor krijgt de kerk een gezicht.
  • Kerken werken samen en bereiken daardoor meer dan alleen.

Waar staat HipHelpt voor?


HipHelpt is een vereniging die zich inzet om te helpen waar geen helper is. Ons servicepunt ondersteunt alle HipHelpt locaties en zetten zich samen met kerken en vrijwilligers in om de hulpvrager te helpen. Wij doen ons uiterste best om de juiste vrijwilliger aan de juiste hulpvrager te koppelen die bij elkaar passen.

De categorieën waar wij hulp in aanbieden zijn bijvoorbeeld bezoeken, hulp bij boodschappen, hulp bij dingen ophangen, hulp in de tuin of voedselpakket ophalen. Naast deze categorieën helpen we ook met andere hulpvragen. Laat ons gerust weten wat we voor u kunnen betekenen.

Meer weten over de mogelijkheden?


Denkt u erover na om uzelf aan te melden als vrijwilliger, gemeente of andere vereniging in Zwolle maar wilt u eerst meer informatie ontvangen over wie HipHelpt precies is en wat de mogelijkheden zijn? Wij helpen u graag met het aanbieden van de juiste hulp in Zwolle. Meer weten? Bel ons via 085-1301535 of stuur een mail naar info@hiphelpt.nl.

We staan u graag te woord

Oude Rijn 44b
2312 HG Leiden
: