Help ons mee!

  • Home
  • Hulp aanbieden in Zoetermeer

Hulp aanbieden in Zoetermeer

Wilt u als organisatie of kerkelijke gemeente meer doen voor uw omgeving en staat u graag klaar voor anderen? Dan komen wij van HipHelpt graag in contact met u. Wij zijn op dit moment nog niet actief in Zoetermeer, maar staan graag open voor nieuwe uitdagingen. Wij werken veel samen met kerkelijke gemeenten, verenigingen en vrijwilligers bij het aanbieden van hulp door heel Nederland.

Bent u lid van zo’n gemeente of vereniging en wilt u ook het verschil maken? Dan komen wij graag met u in contact. Samen kunnen we het verschil maken en mensen die het hard nodig hebben helpen met klusjes in huis of het doen van de boodschappen. Wij staan voor iedereen klaar ongeacht de religie, financiële middelen of cultuur. Contact ons vrijblijvend voor meer informatie.

Vrijwilliger worden in Zoetermeer


HipHelpt biedt graag hulp aan mensen die het hard nodig hebben en zelf niet of contact of financiële middelen beschikken. Wij kunnen dit niet realiseren zonder u! Samen kunnen we het verschil maken en meer mensen helpen. Zeker als u als kerkelijke gemeente zichtbaarder wilt zijn in het aanbieden van hulp, kunnen wij u daarbij helpen. Het samenwerken met HipHelpt brengt meerdere voordelen met zich mee:

* HipHelpt stimuleert mensen om hulp te bieden in hun eigen omgeving.
* Gemeenteleden krijgen zicht op de nood in hun eigen dorp.
* Vrijwilligers komen namens de kerk over de vloer. Daardoor krijgt de kerk een gezicht.
* Kerken werken samen en bereiken daardoor meer dan alleen.

Alles over HipHelpt


Wij zijn een organisatie die zich inzet om te helpen waar geen helper is. Ons servicepunt ondersteunt alle HipHelpt locaties en zetten zich samen in met kerken en vrijwilligers om de hulpvragers te helpen. Wij zullen deze vrijwilligers vervolgens koppelen aan een geschikte hulpvraag. Zo kunt u bijvoorbeeld gekoppeld worden aan iemand die hulp nodig heeft bij het doen van de boodschappen maar ook aan iemand die hulp nodig heeft in de tuin. De verscheidenheid aan soorten hulp die we aanbieden is erg groot.

Contact ons vrijblijvend


Denkt u erover na om uzelf aan te melden als vrijwilliger, gemeente of andere vereniging in Zoetermeer maar wilt u eerst meer informatie ontvangen over wie HipHelpt precies is en wat de mogelijkheden zijn? Wij helpen u graag met het aanbieden van de juiste hulp in Zoetermeer. Meer weten? Bel ons via 085-1301535 of stuur een mail naar info@hiphelpt.nl.

We staan u graag te woord

Oude Rijn 44b
2312 HG Leiden
: